Karanlık oda skandalında yeni gelişme!

İzmir'de özel anaokulunda görevli öğretmenin, öğrencileri yaramazlık yaptıkları gerekçesiyle karanlık odaya kapattığı iddiasına ilişkin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce inceleme başlatıldı

Karanlık oda skandalında yeni gelişme!
Karanlık oda skandalında yeni gelişme!
GİRİŞ 01.03.2019 11:37 GÜNCELLEME 01.03.2019 11:41

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, Karşıyaka ilçesindeki özel  anaokulunda yaramazlık yaptıkları gerekçesiyle çocukların öğretmenleri tarafından  karanlık odaya kapatıldığı iddiasına ilişkin inceleme başlattı. 

 

 

Öğrenci velileri, özel anaokulunda görevli öğretmenin, çocukları  yaramazlık yaptıkları gerekçesiyle karanlık odaya kapatarak cezalandırdığı  iddiasıyla şikayette bulundu.

İddiaya göre, bir öğrencinin doğum günü için okulda bulunan veli,  öğretmen T.K'nin arkadaşlarıyla şakalaşan 4 yaşındaki B.A'yı kucağına alıp  karanlık odaya kapatmasını cep telefonuyla kaydetti.

 

 

Bu anlara şahit olan velinin haber verdiği B.A'nın anne ve babası,  görüntülerle savcılığa giderek öğretmen ve okul idarecilerinden şikayetçi oldu.

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Velilerin  şikayeti üzerine Milli Eğitim Müdürlüğümüzce inceleme başlatılmıştır." ifadesi  kullanıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!