Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji 20-21 Nisan hava durumu uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu hava durumu raporunu yayınladı. Peki 20 Nisan cumartesi ve 21 Nisan pazar günü hava nasıl olacak? İşte il il güncel hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji 20-21 Nisan hava durumu uyarısı
Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji 20-21 Nisan hava durumu uyarısı
GİRİŞ 20.04.2019 12:20 GÜNCELLEME 20.04.2019 12:21

Hafta sonu plan yapan vatandaşların merak ettiği hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge bölge yayınladığı hava durumuna göre ülke genelinde yarın havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı, Kıyı Ege ve Antalya dışında kalan tüm bölgelerin yağış alacağı tahmin ediliyor. Bahar ayında piknik ve gezi organizasyonu yapanların çok dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan uzmanlar yağışların devam edeceği yineledi. İşte 20 Nisan Cumartesi ve 21 Nisan Pazar günü için açıklanan hava durumu.

 

 

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Batı Akdeniz'de yarın sabah saatlerinden itibaren fırtına bekleniyor. İç Anadolu, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı öngörülüyor. Fırtınanın pazar günü öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği öngörülürken, ulaşımda oluşabilecek aksamlara karşı tedbirli olunması gerekiyor. Kıyı Ege ve Antalya dışında kalan tüm bölgelerin yağış alacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, yerel olarak dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

 

 

20 Nisan Hava Durumu

21 Nisan Hava Durumu

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır