Konya'da feci kaza!

Konya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, kavşaktaki ağaçlara çarparak durabildi. Kazada 1 kişi öldü,1 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 18.06.2019 10:13 GÜNCELLEME 18.06.2019 10:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 01.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi'nde bulunan kavşakta meydana geldi. Hikmet Özkan (62) yönetimindeki 42 DFE 01 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp yolun kenarındaki 3 ağaca çarptı. Araç içinden kapının üstüne fırlayan sürücü Özkan, olay yerinde yaşamını yitirdi,  emniyet kemeri takılı olan yanındaki Yaşar Karadağ (49) ise yaralandı. Yaralı Karadağ, çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

YORUMLAR 6
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş yavaş yavaş artık duraklarda beklerken bile korkar olduk hız yapınca noluyo işte sonuç Allah korusun hem kendi canı başkalarının canı
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin. Ama bizim millet kemeri ceza yememek için takıyor. Gideceği yere 5 dakika erken gitmek için hızlı gidiyor. Kural tanımıyor ve sonuç ya çocuk yola çıkıyor yada aracın içindeki vefat ediyor. Dolu silahı şakağına tutup tetiğe basınca öleceğini biliyorsun. Bu mantık araçlar içinde geçerli. Hızlı gittiğinde bir canlının hayatını sonlandırabileceğini de bil.
    Cevapla
  • İnşallah 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu görüntüyü gören sevgideğer vatandaşlarımız iç işleri bakanlığının yürütmüş olduğu kemerini tak projesinin trafik polislerini kurtarmadığını idrak etmişlerdir. Ama nerde o kafa!!!
    Cevapla
  • Eci 4 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet kemeri emniyet kemeri emniyet kemeri
    Cevapla
  • Karaalioglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet kemerini arkadan takmayacaksın sırf sussun diye. Sen tedbirini alacaksın, takdir Allah'ın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler