Galatasaray'ın son transferi gündeme bomba gibi düştü! GS son dakika transfer..

Geride bıraktığımız Spor Toto Süper Ligini şampiyon olarak bitiren Galatasaray’ın yeni transferi çok ses getirecek. Galatasaray, bir milli oyuncuyu daha renklerine katmak isterken Fernando'nun transferi konusunda Sevilla ile anlaşmaya vardı. İşte Galatasaray’ın son dakika transfer haberleri…

Galatasaray'ın son transferi gündeme bomba gibi düştü! GS son dakika transfer..
Galatasaray'ın son transferi gündeme bomba gibi düştü! GS son dakika transfer..
GİRİŞ 11.07.2019 09:37 GÜNCELLEME 11.07.2019 09:37

Fatih Terim yönetiminde geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek olan Spor Toto Süper Lig’de de şampiyon olmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Şu ana kadar Ryan Babel, Adem Büyük, Valentine Ozornwafor, Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı'yı renklerine bağladığını resmen açıklayan ve Emre Mor'u yarıın KAP'a bildirmesi beklenen Galatasaray'da, deneyimli çalıştırıcı bir milli oyuncunun transferini daha istiyor.

 

Sevilla İle Anlaşmaya Sağlandı

Bein Sports'un haberine göre; Galatasaray, Fernando'nun transferi konusunda Sevilla ile anlaşmaya vardı.

 

Fernando'nun bir oyuncuyla takas olmadığı ve bonservisiyle transfer olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın bu transferden 4 milyon Euro civarı bir bonservis bedeli alması bekleniyor.

Fatih Terim Açıkladı!

Fatih Terim'in transfer listesindeki ilk isim, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekibi Celta Vigo'da forma giyen milli oyuncu Okay Yokuşlu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı ile ilk maçına Fatih Terim yönetiminde çıkan 25 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon İspanya'da başarılı bir performans göstermişti.

Celta Vigo'nun geçtiğimiz sezon Trabzonspor'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Okay, İspanyol ekibiyle 28'i ilk 11'de olmak üzere 32 maçta forma giydi ve 2 gol attı. Milli oyuncu, Celta Vigo taraftarlarınca aralık ayının en iyi oyuncusu seçildi.

Emre Mor Galatasaray Formasını Terletecek

Dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Emre Mor, bugün Galatasarayİkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim ile bir araya geldi. 21 yaşındaki oyuncu, görüşmenin ardından sarı kırmızılı kulüple prensip anlaşmasına vardı.

Galatasaray'ın transferi bitirmek için Celta Vigo yöneticileri ile görüşme halinde olduğu öğrenildi. Genç futbolcunun satın alma opsiyonlu kiralık olarak Galatasaray'ın yolunu tutması ve sarı kırmızılı kulübün transferi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) kısa bir süre içerisinde bildirmesi bekleniyor.

İlk Hedef Bernard Mensah

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Galatasaray'ın ön libero takviyesi için adayları arasında Kayserispor'da forma giyen Bernard Mensah'ın yer aldığı öğrenildi.

Yıldız İsim Kadroya Giriyor!

Fernando'nun 4.5 milyon Euro bedel ile Sevilla kulübüne satılmasının ardından orta sahada transfer arayışına giren sarı-kırmızılı takım İspanya'dan sürpriz bir ismi kadrosuna katacak. Bunun yanında Süper lig ekiplerinden de bir oyuncuyla görüşme yapamaya hazırlanan Galatasaray yönetimi böylelikle orta sahaya 2 takviye birden yapmış olacak. Her iki transferde de Teknik Direktör Fatih Terim etkin rol oynayacak,

Jimmy Durmaz Hakkında Flaş Açıklama

Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta üç yıllık sözleşme imzaladığı Jimmy Durmaz ile ilgili Fransız basınından gündem yaratan bir iddia geldi. Ülkenin dünyaca ünlü futbol dergisi France Football, Toulouse'un Türk asıllı İsveçli futbolcuya yeni sözleşme önermemesinin altında yatan nedenin oyuncunun hâlen yüzleşmekte olduğu bir sakatlık olduğunu ileri sürdü.

Derginin görüşlerine başvurduğu kulübe yakın bir kaynak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Jimmy'nin osteoartrit gibi büyük bir problemi vardı. Bu nedenle kendisi için zaman zaman özel antrenmanlar ayarlanması gerekiyordu. Bu durum da takımda büyük bir probleme dönüştü." ifadelerini kullandı. Cim Bom, Toulouse'un bu kararı üzerine 30 yaşındaki futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti