Süleyman Soylu'dan son dakika açıklaması

Terör bağlantısı olduğu için görevden alınan HDP'li başkanlarla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,"Milletin oyları teröre istismar edilmemeli" dedi.

GİRİŞ 20.08.2019 10:40 GÜNCELLEME 20.08.2019 11:23
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

HDP’li 3 belediye başkanının görevden alınması ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Canlı yayında konuşan Süleyman Soylu şunları söyledi;

MİLLETİN OYLARI İSTİSMAR EDİLMEMELİ

"Süreç şu anda devam ediyor. Milletin verdiği temiz oylar terör örgütüne istismar edilmemeli. Bizim devlet olarak görevimiz budur. Bundan yoksun kalırsak ne demokrasi ne devlet ne hukuk kalır.



BAŞKA TÜRLÜ YORUMLAMAK KÖR VE SAĞIR OLMAK DEMEKTİR

Türkiye belediyeler üzerinden özellikle terörün merkezi haline getirilmeye çalışıldı. Buna kurallar anayasa belediye kanunları süreç bir cevap verdi bir daha bunu tekrarlamayın dedi. Fakat milletin helal oylarına milletin temiz oylarına leke sürmektedirler. Bunu başka türlü yorumlamak yaşadıklarımıza kör ve sağır olmak demektir. 

MÜSAMAHA GÖSTERMEMİZİ BEKLEYENLER YANILIR

Demokrasiyi ve seçilmişliği terörün muafiyet alanına sokmak isteyenler, elbette ki büyük bir hata işlemektedir. Bizim teröre müsamaha göstermemizi bekleyenler yanılırlar. Terörü ve terörizmi özellikle halkın helal oyları ile belediyelerde merkez haline getirmek isteyenlere çalışanlara da devletin kuralların, hukukun ve anayasanın sessiz kalmasını beklemek de son derece yanlıştır."

 

 

 

YORUMLAR 101
  • Thy 4 yıl önce Şikayet Et
    Teröre yardim edenler turk vatandaşlıktan çıkarılmalı ve istedikleri ırakta kurdistana yollanilmali. Turkiyeyi sevmiyorsan niçin turkiyede kalıyorsun.
    Cevapla
  • TÜRKMEN 4 yıl önce Şikayet Et
    TERÖR VE TERÖRE YARDIM EDENLER VATANDAŞLIKTAN Çıkarılmalı
    Cevapla
  • insan ol 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerinde bir karar. Asıl devlet görevlileri bu ve buna benzer hususlarda gerekeni yapmıyorsa görevlerini yapmamış olurlar.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet size muteşekkir sayin bakan devleti ve bayragi cignetmediniz cignetmeyiniz mevla yar ve yardimciniz olsun
    Cevapla
  • M. Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı