Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapının önüne koyarız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları yemeğinde konuştu. Erdoğan, kayyum atamalarına ilişkin "Seçilmiş olmak hiç kimseye suç işleme özgürlüğü tanımaz. Milletin verdiği vergileri teröristlere, Kandil'e gönderirseniz bizde hukuk içerisinde idari kararı verip sizi kapının önüne koyarız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapının önüne koyarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapının önüne koyarız
GİRİŞ 24.08.2019 20:29 GÜNCELLEME 24.08.2019 22:11
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları yemeğinde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Gezi olaylarından itibaren ardı ardına yaşadığımız hadiseler, Türkiye'yi bekleyen tehlikeleri ortaya koymuştur. Türkiye, siyasi tarihinin en kritik sınavlarını vermektedir. Böyle bir dönemde hiç kimse kendi çıkarlarını önde tutamaz. Kimse, kendi hırsı için memleketin geleceğini ateşe atamaz. Dönem, fedakarlık dönemidir.  

"HER KESİME ELİMİZİ UZATIYORUZ"

Bizim nazarımızda vatanımızın bekasından, milletimizin birliğinden daha hayati bir kriter yoktur. Bunun için her fırsatta muhataplarımızı iş birliği çağrısı yapıyoruz. Her kesime elimizi uzatıyoruz. 

 

Önce millet, önce memleket diyen herkesle çalışmaya hazırız. Mesele vatansa, gerisi teferruattır. Bu şuurla hareket eden herkese kapımız açık.

AK PARTİ 18 YAŞINDA

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 18. yaşının ülkeme, millete ve tüm insanlığa hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum. Bu harekete gönlünü veren, yüreğini ortaya koyan herkese bir kez daha muhabbetlerimi gönderiyorum. 

Türkiye, ayağına vurulan prangalardan bizim dönemimizde kurtuldu. Milletimiz hasretini çektiği hizmet siyasetine bizim dönemimizde kavuştu. Üniversite kapılarında gözyaşı döken başörtülü kızlarımızın, meslek liselerinin, imam hatip okullarının karşılaştığı adaletsizlikler yine bizim dönemimizde son buldu.

KAYYUM ATAMALARI

Seçilmiş olmak, hiç kimseye suç işleme özgürlüğü tanımaz. Hangi partiden olursa olsun tanımaz. Sandığı, bölücü emellerin vasıtası kılmak onu yapılabilecek en büyük kötülüktür. Siyasetçiye yetki, ülkesine, şehrine, ilçesine hizmet etsin, hizmet götürsün diye veriliyor. Bu milletin vermiş olduğu vergiler, bu belediyelere, illere, insanlara hizmet verilsin diye, bu para onlara gönderiliyor.

Eğer siz bunu, o ile, ilçeye değil de Kandil'e gönderecek olursanız, teröristlere gönderecek olursanız kusura bakmayın bizler de hukuk içerisinde idari kararları işletir ve sizleri kapıya koyarız. Şayet burada bir ihlal, ihanet varsa, göz göre göre işlenen bir suç varsa devletin görevi buna müdahale etmektir.

Terör örgütlerinin siyaseti zehirlemesine, siyaset üzerinde baskı kurmasına, siyasi uzantıları aracılığıyla milletin hakkını gasbetmesine hiçbir yerde rıza gösterilemez, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. İşte en son İspanya Katalonya'da bunun en güzel örneklerini verdi.

"BOŞA ÇIKACAKTIR"

AK Parti'nin içinde gedik açma çabaları, hep olduğu gibi yine boşa çıkacaktır, onu da söyleyeyim. İstedikleri kadar dolaşsınlar, bunlardan önce de bu gayretlerin içinde olanlar oldu, ne olduğunu biliyorsunuz, anlatmama gerek var mı? Eğer niyet hayır olmazsa, akıbet hayır olmaz. Bunların niyeti hayır değil, bunların niyeti farklı.

Dert burada sadece, 'biz acaba Erdoğan'ı bir iki puan düşürmek suretiyle alaşağı eder miyiz?' Bu nereye çalışmaktır, bunlar şu anda projelere çalışıyor. Bu projelerin kimler olduğunu, olabileceğini tahmin ediyorsunuz. Biz bu partimizi 18 yıl önce milletimizle beraber kurduk, biz sadece tabelasını astık. Çalışmaları da İsmail Kahraman beyin evinde yürüttük.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 42
  • İhtiyar 5 yıl önce Şikayet Et
    Seninleyiz doğru olanı ülkemiz ve milletimiz için olanı yap
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkan basın özgürlüğü adı altında herşey yapıyorlar ülkeyi kaosa sürüklemek için ellerinden geleni yapıyorlar ne olur bunlarada bir ayar çekin. dün kılıçtaroğlu deden yine özgürlükten bahsediyor sanki özgür deyil her türlü hakaret yalan söylüyor bir de özgürlük istiyor kim için istiyor yargıç hakimlerimizin hiç sesi çıkmıyor
    Cevapla
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    Kapının önüne koymayın...Vurun kellelerini...Hiç bir şeyin terörünr ve hiç kimsenin teröristliğine asla izin vermeyin.....Sınırsız destek vatandaştan...
    Cevapla
  • remzi 5 yıl önce Şikayet Et
    sen bir şiir okudun diye . üstelik ders kitaplarındaki ziya gökalp ın şiiri idi seni görevden aldılar ve hapse tıktılar . bu demokratik hainler şimdi pkk lı vatan hainlerinin görevden alınmalarını eleştiriyorlar
    Cevapla
  • dadaş murat 5 yıl önce Şikayet Et
    erzurum belediye başkanını ne zaman kapının önüne koyacaksın sabırsızlıkla bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Baklava kutusunda 110 bin euro! Villa detayı 'yok artık' dedirtti
Yasak bölge olarak biliniyor! Kimsesiz köyde ürperten fotoğraflar...