Karamollaoğlu'ndan Akşener'e: Bir anahtar var bir de maymuncuk!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, ''Anahtar partiyiz'' sözleri için, ''Anahtarı tarif etmek zorlaşıyor, bir anahtar var bir de maymuncuk var'' dedi.

Karamollaoğlu'ndan Akşener'e: Bir anahtar var bir de maymuncuk!
Karamollaoğlu'ndan Akşener'e: Bir anahtar var bir de maymuncuk!
GİRİŞ 14.09.2019 15:36 GÜNCELLEME 14.09.2019 17:58
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

SP Genel Başakanı Karamollaoğlu, İslam Birliği Araştırmaları Merkezi’nce Ankara'da düzenlenen 'İslam Dünyasının Geleceği ve Filistin' konulu 'İslam Birliği Kongresi’nin açılışında konuştu. 

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Anahtar partiyiz" sözleri de sorulan Karamollaoğlu şunları kaydetti:

"Anahtarı tarif etmek zorlaşıyor, bir anahtar var bir de maymuncuk var, her kapıyı açan. Hangisi hangisidir onu bilemem. Ama parti liderleri kendilerinin pozisyonunun çok önemli olduğunu ifade edebilir. Herkes çünkü bu ifadeyi kullanabilir. Mühim olanı kritik zamanlarda ortaya konan tavırdır. Anahtarlık, bir bakıma kapı açmak, kapı açmak da, bir bakıma farklı manaya alınmalı. Yani kucaklayıcı, birleştirici, anahtarla kapı açarken zorlukların nasıl üstesinden gelinir manası da var. Bu mefhumun üzerinde durulması icap eder diye düşünüyorum ben. Kapıyı açmaktan çok belki kapıyı açık tutmak veya kapı açmanın ifade ettiği manalar. Ama ben Sayın Akşener’in parti genel başkanı olarak partisinin önemini vurgulamasını garipsemiyorum. Cumhurbaşkanının da kendisinin ısrarla olmasını arzu ettiği bir sistemi benimsemesini de övmesini de garipsemiyorum. Herkes gibi biz de 'kilit partiyiz' deriz bunun ne manaya geldiğini zaman gösterir. Bizim üzerinde durduğumuz konu kendimizi övmek meselesi değil. Ülkemizin içinde bulunduğu problemlerdir. Her konuda da bu problemin nasıl çözüleceğine dair hedeflerimiz politikalarımız var."

YORUMLAR 45
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    islam görünüp hainlikte üstünüze yok sıfatındasınız. siz bu sıfatın ne olduğunu gayet iyi bilirsiniz
    Cevapla
  • kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet artık eskisi gibi degil akşama kadar haberlere bakıp memleket ve dünya gundemini yorumluyor o yüzden kim memlekete kim ecnebilere hizmet.ediyor kim milli ve yerli bunun analizini çok iyi.yapıyor
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kin haset uğruna bu memlekette müslümanlara düşman olan kim varsa onunla ortak hareket ettin birde kalkmışsin kendini maymuncuk zannedip ovunuyirsun.Allah seni bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
  • Momdo 4 yıl önce Şikayet Et
    Karamollaoğlunun kendi ülkesinde müslümanlara karşı cephe alanlarla beraber olması ortak ve kardeş gibi dayanışması aşinayken nasıl olurda islam birliği kongresinde ve filistin meselesi islam hakkında konuşur ve konuşturulur hayret ve endişe verici 1 durum. Bu adam kendi ülkesinde islama savaş açanlarla beraber ama islam adına konuşma yapmış bu kadarınasa pes.
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    he he...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!