Adana saldırısı ne anlama geliyor? Amaçları Türkiye'nin...

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesi Kozan yolunda özel harekat polislerini taşıyan otobüsün geçişi sırasında patlama meydana geldi.

GİRİŞ 25.09.2019 10:07 GÜNCELLEME 25.09.2019 11:22
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesi Kozan yolunda özel harekat polislerini taşıyan otobüsün geçişi sırasında patlama meydana geldi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamada yaralı polislerin olduğu ve çevrede bulunan sivil araçların da zarar gördüğü öğrenildi.

 

 

5 KİŞİ YARALANDI

İlk belirlemelere göre saldırıda 5 polis memuru yaralandı. Saldırıda yaralananlar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, terör saldırısında 1 polis memuru ile 4 kişinin hafif yaralandı. Stratejist ve güvenlik uzmanı Abdullar Ağar bu hain saldırının ne anlama geldiğini değerlendirdi. 

İşte Ağar'ın değerlendirmeleri: 

 

 

Adana Yüreğir’de polisimize yol kenarı bomba (RSB) ile saldırıyı aracın zırhlı olması nedeniyle hafif atlattık. Çok çok geçmiş olsun.

TÜRKİYE TERÖR KUŞAĞINA SOKULMAK İSTENİYOR

DAEŞ ve YPG/PKK’nın yakalanan canlı bombaları, türev örgütlerin orman ve fabrika kundaklamaları, yasa dışı silahlı sol ve İdlib’te mezhebi radikallerin Türkiye’ye karşı aktifleşme çabaları, Güneydoğu’daki EYP ve GYP’ler, FK ve ZDH bölgelerinin hem içten hem de dıştan istikrarsızlaştırılmak istenmesi, Bağdadi ve Karayılan tehditleri Türkiye’nin yeniden bileşik ve birleşik bir terör kuşağına sokulmak istendiğini gösteriyor.

KÜRESEL DİZAYN UYGULAYICILAR TÜRKİYE'NİN BOYUN EĞMESİNİ İSTİYORLAR

Küresel dizayn, kurgulayıcı ve uygulayıcılar Türkiye’nin dizayna müdahale etmemesini, dışarıda kalmasını, korkuya boyun eğmesini ve bıçağa boynunu uzatmasını istiyorlar.

YORUMLAR 49
  • harun 4 yıl önce Şikayet Et
    hayret chp li belediye baskani ve saldirilar cok dikkat cekici acaba polislerin gectigi guzergahi haber ucuran birilerimi var orada?????
    Cevapla
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    polis. kardeşlerimize. gecmişolsun
    Cevapla
  • Kadı 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun ucuz atlatılarak çok şükür
    Cevapla
  • yıldırım06 4 yıl önce Şikayet Et
    Özel H.Polislerine geçmiş olsun.Allah korumuş.*
    Cevapla
  • BİR OSMANLI EVLADI 4 yıl önce Şikayet Et
    Birleşmiş Milletler kürsüsünden kendilerine ayar veren Türk milletinin liderine ve Türk Milletine akılları sıra bizde sizi rahatsiz edecek güç hala var demeye getiren mossad ve diger zamanında Osmanlının tokat manyagı yaptığı milletçiklerin yaptığı eylem. Türk Milletinin bir ferdi olarak buradan sesleniyorum: ALAYINIZ GELİN! AZ GELİRSİNİZ!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor