1 çocuk annesi 19 yaşındaki genç kız nikahsız eşi tarafından öldürüldü

Adana'nın Kozan ilçesinde tartıştığı nikahsız eşi Sezer Çelik (24) tarafından 4 bıçak darbesiyle yaralanan 1 çocuk annesi Melike Demirci (19), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

1 çocuk annesi 19 yaşındaki genç kız nikahsız eşi tarafından öldürüldü
1 çocuk annesi 19 yaşındaki genç kız nikahsız eşi tarafından öldürüldü
GİRİŞ 28.09.2019 06:45 GÜNCELLEME 28.09.2019 17:48
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, saat 18.00 sıralarında ilçenin Tufanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 15 yaşındayken kendinden 6 yaş büyük Sezer Çelik ile kaçarak birlikte yaşamaya başlayan Melike Demirci, bu beraberlikten bir de kız çocuğu dünyaya getirdi. Çocukları olmasına rağmen nikahsız yaşamayı sürdüren çiftin bir süredir şiddetli geçimsizlik sebebiyle aralarında tartışmalar çıkmaya başladı. Bunun üzerine Melike Demirci 3 yaşındaki kızını da alarak baba evine döndü. Barışmak istediğini belirten Sezer Çelik, Melike Demirci'yi konuşmak için eve çağırdı. Evlerinin önünde konuşmaya başlayan çift, tekrar tartışmaya başladı. Çelik, bu sırada üzerinde bulunan bıçağı çıkartarak talihsiz kadını 4 yerinden bıçaklayarak kaçtı.

 

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı ağır yaralı Melike Demirci'yi ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Melike Demirci, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Demirci'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken, acı haberi alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. 

 

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Nikahsız eşi Melike Demirci'yi 4 bıçak darbesiyle öldüren ve polisin çalışmasıyla kısa sürede yakalanan Sezer Çelik, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Burada Nöbetçe Mahkeme'ye çıkarılan Sezer Çelik, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, Melike Demircan'ın Sezer Çelik bıçağı çekince kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı. Ancak Çelik'in 15 metre kaçabilen Demircan'ı yakalayıp, bıçakladığı ortaya çıktı.

'KESERİM' DEDİ, KESTİ

Kızının cenazesi almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen Remzi Demirci, Sezer Çelik'in kızını defalarca tehdit ettiğini  belirterek, "Kendi çalışmıyor, kızım ise bir butikte işe girmiş, evinin geçimini sağlamaya çalışıyordu. Kızım dayak yiyor sesini çıkartmıyordu. Kızımı aşırı derece kıskanıyordu. Kızıma 'oraya gitme, buraya gitme' diyerek baskı yapıyor. Öldürmesinin sebebi 'benim dediklerimi yapacaksın, benden ayrılırsan çocuğu keserim' demiş. Bunu kimse bir insana yapmaz. Kızım boşanmak istediğinde de 'keserim' diye tehdit etmiş. 3 yaşında bir çocukları var. Baktık olmayacak, kızımı evime getirdim. Buz kez eve gelip, kızımı kandırıp dışarı çıkarttı, orada söylediğini yaptı. Bu bitmez tükenmez kanser gibi bir şey. Millet, namus anlayışını kendi uyduruyor" diye konuştu.

İŞ YERİNE YAKLAŞMAMA CEZASI ALMIŞ

Demirci, Sezer Çelik'in bir kez kızının çalıştığı iş yerine gidip olay çıkarttığını, işletme sahibinin de şikayeti üzerine 3 ay iş yerine yaklaşmama kararı verildiğini hatırlattı. Demirci, cezaların da arttırılmasını da isteyerek, "Devlete herkes çağrı yapıyor zaten. Cezalar biraz daha arttırılsın. Benim yüreğim yandı, başkasının yüreği yanmasın" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Evlilik için psikiyatri den rapor alınmalıdır.pisikolojisi bozuk kadın veya erkek evlendirilmemelidir.bu vahşetin ve hesabını kim verecek
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Böylelerine neden hala idam gelmiyor ?
    Cevapla
  • kayra-keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    ruh hastaları piskopat manyaklar başkada birşey değil
    Cevapla
  • yediemirler 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim insanımız ancak cezadan anlar.Eğitimn önemi elbette büyük ama insanımızın yapısı çok farklı...avrupalıya benzemez...hem eğitim olmalı hemde çok ağır cezalar omalı...İdam yasası çıkmalı...gerçi idam yasası çıkaracak ADAM nerede..?...Başkanımızı tenzih ederiz.
    Cevapla
  • karadut 4 yıl önce Şikayet Et
    TBMM’ne açık teklifimdir… Yürüyüşünde, görünüşünde, düşüncesinde bir hayır olmayan asalakların pırıl pırıl gençlerin yolunu kesip öldürmesine “KISAS” istiyorum. Güçlerini “KADIN” öldürerek gösterebilen, organizmasının insana benzemesi sebebiyle “ADAM” yerine konan alçaklara “KISAS” istiyorum. Bu ülke vahşi hayvanların yaşadığı bir milli park değildir. Kendini kontrol edemeyen “AYGIRLARIN” karşısına “İDAM SEHPASI” konmasını istiyorum. Allah’ın verdiği canı alanların “CANI ALINSIN” “İDAM” geri gelsin…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık