Barış Pınarı Harekatı'nda 11.(on birinci) gün: Kaç terörist öldürüldü?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından, askerlerimizin Fırat'ın doğusuna gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatında şimdiye kadar öldürülen terörist sayısına ilişkin bilgilendirme yapıldı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan alınan bilgiler doğrultusunda, başarılı bir şekilde süren Barış Pınarı Harekatı'nda toplamda 702 teröristin askerlerimizin üstün çabasıyla etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Barış Pınarı Harekatı'nda 11.(on birinci) gün: Kaç terörist öldürüldü?
Barış Pınarı Harekatı'nda 11.(on birinci) gün: Kaç terörist öldürüldü?
GİRİŞ 19.10.2019 11:00 GÜNCELLEME 19.10.2019 11:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tüm Türkiye'nin gözü kulağının çevrildiği ve başından sonuna kadar yaşanan tüm gelişmeleri pür dikkat takip ettiği Barış Pınarı Harekatı, askerlerimizin takdire şayan başarısıyla son sürat devam ediyor. Fırat'ın doğusuna tam teçhizatlı ve stratejik biçimde düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'nda Türk askeri ülkemizi büyük gayreti ve azmiyle gururlandırırken Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından resmi açıklama gerçekleştirildi.

 

 

2019 Genel af ne zaman uygulanacak: Ceza indirimi yasası için geri sayım!

Türkiye'nin gündeminde Barış Pınarı Harekatında toplamda kaç terörist etkisiz hale getirildi? şeklindeki sorgulamalar yoğunluk kazanmaya başlarken, Milli Savunma Bakanlığı ise önemli açıklamalara imza atarak akıllarda oluşan soru işaretlerini giderdi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden gerçekleştirdiği açıklamalar neticesinde kamuoyunun yakın mercek altına aldığı Barış Pınarı Harekatında şimdiye kadar öldürülen terörist sayısını verdi. 

 

 

Milli Savunma Bakanlığı 9 Ekim 2019 tarihinde saat 16:00 sularında askeri birliklerimizin başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak, "Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG'li terörist sayısı 702 oldu." şeklinde ifadelere yer verdi. Tüm bunların yanı sıra terör örgütlerinin bulundukları bölgeler köşe bucak saptanıp birer birer ateş edilirken, Barış Pınarı Harekatının 7.(yedinci) gününde 2 ilçe 1 belde ve 56 köy olmak üzere toplamda 58 yerleşim noktası PKK/PYD-YPG'li teröristlerden arındırıldığının bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR 2
  • avesx 4 yıl önce Şikayet Et
    Kacan kacana, Sayi az gibi geldi. Kostebek gibi yerin altina saklanip arkadasn cikmasin bu itler.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Atı alan Üsküdar'ı geçti. Oyalanmamız lazım. Bari Ruslar gelmeden Kamışlıya , Ayn El Araba girelim. Riskleri göze alıp aynı anda her yerden girmeliydik. Bu gidişle iki ilçe ile sınırlı kalacağız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk