Oksitlenmiş kutup başlarının 'Zafer'i

Haber7.com Yazarı Esra Elönü, Gazeteci Zafer Arapkirli'nin Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yıl dönümü nedeniyle İstanbul'da gerçekleşen etkinlikleri "istanbul'un düşman işgalinden kurtuluşu" olarak nitelemesini köşe yazısına taşıyarak çok sert tepki gösterdi.

Oksitlenmiş kutup başlarının 'Zafer'i
Oksitlenmiş kutup başlarının 'Zafer'i
GİRİŞ 30.10.2019 12:50 GÜNCELLEME 30.10.2019 13:09
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İşte Esra Elönü'nün o köşe yazısı:

 

 

Bugün çer çöp yazma günüm. Bugün ancak WC önünde yer İşGAL eden omurgasızları yazma günüm. Bugün CHP belediyesinin biriktirdiği çöpleri yazma günüm. Değer mi diyeceksiniz, değdirmeden yazacağım zaten, hijyen de imandan..

29 Ekim kutlamalarında Sultanahmet’te aziz şehitlerin ruhunu sahneye çıkardıkları dönme dolaplarla anmaya çalışan gargaracıları gördüm. 80 yıldır köhnelikte bit kıranlar şimdi en ufak bir gıy gıyda göbek kıvırıyor.  Çünkü milli görünmekte acemiler, milli görünme konusunda el ayak dolaşıklığı yaşıyorlar. Bunların kafası kırılsa yedek parça olarak aylak taburesiyle kaynak yaparlar.

 

 

Neyse hadi biz güldük. Hoppala zıppala caney caney işte meydaney falan... Allah'ım kendilerini turlayan dar alan topaçları.. Neyse biz güldük eğlendik bunlarla. Bir baktık, tedavülden kalkmış , yokluktan aydın gibi görünen , eski sürüm ekran kartları kaynamaya başlamış.

Milli hijyen adına olaya  bakarsak  Zafer Arapkirli ‘den çok nezih paylaşımlar beklemiyoruz kabul. O attığı Twitle klavyenin ne denli bakteri ürettiğini, Bizans böğürtüsünü nasıl kendine müstakil bir iç ses haline getirdiğini de anlamış olduk burası da tamam!

Lakin bir taraftan bölünüyoruz kutuplaşıyoruz diye gırtlak yırtıp nara atan bu boru orkestra şefleri diğer taraftan “ İstanbul'un Düşmandan kurtuluşunu kutluyoruz” diyerek gübrelik paylaşımlarına tüy dikiyorlar. İşte oksitlenmiş kutup başlarının Zafer’i budur. Onların Zafer şeysi düşmanlıklarının çapı kadardır.

Bunların ceddi kimdi, bunlar sanırım salamura dinozor konservesinden çıkmışlar. Tarihleri yok , hafızaları yok, değer yargıları zemin kat, burada aslında fetihe işgal diyen haçlı salyasına çanakçı kitlenin sesi oluyor.

İstanbul'u alınca ilk icraati meydanda topaç döndürmek olan sizler değerlerimizi işgal ediyorsunuz.

Şu twit diye attığınız atık ancak parazitlere navigasyon olur.

Görmemişsiniz ama size de yazık görmemişliğinizi gördükçe size olan körlüğüme kurban olasım geliyor. 

Özgürlük işgalcileri, şeref işgalcileri, haysiyet işgalcileri siz 15 Temmuzda bu toprakları işgal etmeye çalışan itlerle düet halinde oluşunuzu bir açıklayın ..

YORUMLAR 36
  • AHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok şaşırmıyoruz. Onları tanıyoruz, zulüm 1453'te başladı diyen bunlar. Kodları belli.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız sağ olun var olun. ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ, ÖKÜZLERE DAVUL ZURNA VE HATTA DİKSEN BİLE AZ...
    Cevapla
  • Oktay 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar, eski Türkiye'nin atıkları... Geridönüşüm de olmuyorlar; Doğa'da kendiliğinden yok olacaklar listesindeler...
    Cevapla
  • mardini 4 yıl önce Şikayet Et
    kalemine ağzına fiziki ve ruhi sağlığına sağlık.
    Cevapla
  • Poliman 4 yıl önce Şikayet Et
    Haber başlığını görünce hemen anladım Esra Elönü dür kesin dedim. Yanılmadım. Başarılarının devamını dilerim Esra Elönü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu