Çirkin paylaşım yapan doktor açığa alındı

Samsun Bafra Devlet Hastanesinde bir doktor, Whatsapp grubundan Allah’a ve Peygamber’e hakaret içerikli paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle açığa alındı.

Çirkin paylaşım yapan doktor açığa alındı
Çirkin paylaşım yapan doktor açığa alındı
GİRİŞ 04.11.2019 23:41 GÜNCELLEME 04.11.2019 23:41
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Sağlık çalışanlarının bulunduğu WhatsApp grubunda Allah’a ve Peygamber’e hakaret içerikli paylaşımı nedeniyle büyük tepki çeken doktor Ş.O., Bafra Kaymakamlığı tarafından açığa alındı.

 

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İlçe Devlet Hastanesinde görevli doktorların bulunduğu WhatsApp grubunda İslami değerlere hakaret ettiği öne sürülen doktor Ş.O'nun, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldığını belirtti.

Söz konusu paylaşımı kınamak için bugün Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu ile Diyanet-Sen, Sağlık-Sen, Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen temsilcileri, bazı hastane çalışanları ile vatandaşlar Bafra Devlet Hastanesi önünde toplanmış, yapılan açıklamaların ardından grup Bafra Adliyesine geçerek suç duyurusunda bulunmuştu.

YORUMLAR 43
  • sert adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Biyolojide, Kimyada DARWİN TEORİSİNİ DERS DİYE OKUTURSANIZ .. O' doktordan ,kimyagerden ne bekleyebilirsiniz ki...
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık, hislerime tercüman oldun. İlköğretim fen kitapları ateist bir bakış açısı ve üslubla yazılmış; bakanlıktan tık yok.
    Cevapla
  • gerçekler 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gene içini İfşa etmiş, kendini belli etmiş... Kendini belli etmeyen nice Din Düşmanları, Allah, Peygamber düşmanları , Ataistler var Kurumlarda... Umarım dikkate alınır.
    Cevapla
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    herkese Allah ın rızasına eremeyecek herkes cennete giremeyecek sadece deçkin kulları rıza ya kavuşacak cenettine girecek. cennette olacaklar cehenneme göre çok az olacak. çünkü cennet seçkinlerin yeri olacak.
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp ilçe başkanı neden oraya gitmiş? O parti mensupları her gün böyle hakaretlerde bulunuyor.
    Cevapla
  • yediyaman. 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyeyim okumuşsun ama adam olmamışsın Allah sana akıl fikir versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...