Erdoğan imzaladı, 6 üniversite bünyesinde yeni fakülte kuruldu

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte kurulması ve adlarının değiştirilmesi ile bazı yüksekokulların kapatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erdoğan imzaladı, 6 üniversite bünyesinde yeni fakülte kuruldu
Erdoğan imzaladı, 6 üniversite bünyesinde yeni fakülte kuruldu
GİRİŞ 11.11.2019 07:46 GÜNCELLEME 11.11.2019 07:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Antalya Bilim Üniversitesine bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesi, İstanbul Gelişim Üniversitesine bağlı Diş Hekimliği Fakültesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesine bağlı Diş Hekimliği Fakültesi, Iğdır Üniversitesine bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesi, Afyon Kocatepe Üniversitesine bağlı Spor Bilimleri Fakültesi ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesine bağlı Spor Bilimleri Fakültesi kuruldu.

 

 

Ayrıca Munzur Üniversitesine bağlı Güzel Sanatlar Fakültesinin adı Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Fakültesi olarak değiştirildi.

Söz konusu kararla Afyon Kocatepe Üniversitesine bağlı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesine bağlı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kapatıldı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Ordunaryus 4 yıl önce Şikayet Et
    Yuh be ne gereği vardı başımıza bu kadar kendilerini halktan üstün görenlere yer açılmasına. Üniversitelerdeki Profların, Doçantlerin Asistanların Uzmanların yanlarına yaklaşamadığımız gibi üniversitelerde bir sekreterin yanına bile yaklaşamıyoruz iken onlar bile halkı aşağılıyor iken Halkı aşağılayanları bu kadar çoğaltmanın anlamı ne, vallahide billahide Türkiye Cumhuriyetine Üniversiteler kadar zarar veren başka ikinci bir kuruma rastlayamazsınız Bu güne kadar bunlar ne yaptı bu memleket için hastanelerde hocalar parası olana bakıyor parası olmayanı hayvanı bırakın insan yerine bile koymuyorlar
    Cevapla
  • Haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Kurun kurun. Yakında her aileye bir dil hekimi, bir mühendis, bir iktisat çı işletmeci en az üç dört üniversite mezunu düşecek. Rabbim akıl fikir versin
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha iyi işte her kendi işini kendi görür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası