Ceren Özdemir'in katil zanlısından kan donduran ifadeler

Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldüren açık cezaevinden iki kez firar eden cinayet hükümlüsü Özgür Arduç’un ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısının ifadesinde kullandıkları sözler ise kan dondurdu. Katil zanlısı Arduç ifadesinde Ceren’i öldürdükten sonra “Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım” ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 05.12.2019 09:58 GÜNCELLEME 05.12.2019 13:58
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Katil zanlısının ifadesinde kullandıkları sözler ise kan dondurdu. Katil zanlısı Arduç ifadesinde Ceren’i öldürdükten sonra “Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım” ifadelerini kullandı.

 

TÜYLER ÜRPERTEN İFADELER

İşte TRT muhabiri Ahmet Can'ın canlı yayında anlatırken zorlandığı o ifade:

Dün gece boyunca sorgusu sürdü. Hapisten çıktığı zaman kafasında birilerini öldürmek olduğunu söylüyor. Gözüne birilerini kestirmiş, ‘bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım’ diyor katil zanlısı. Önce kapüşonlu mont alıyor, silah alamıyor, bıçak alabiliyor. “Zıpkın almayı düşündüm. Ceren’i gözüme kestirdim, biraz takip ettim. Karşıma yaşlı adam çıktı, büfeye attım kendimi. Takip etmeye devam ettim, fırsat buldurduğumda öldürdüm” diyor. Bir inşaat bulduğunu ve burada sabahladığını, sabah da meyve aradığını, yeni avlar aradığını ama bulamadığını söylüyor.”

BAŞSAVCILIK'TAN AÇIKLAMA

Ordu’da katil zanlısı Özgür Arduç’un evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü Ceren Özdemir cinayeti ile ilgili Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama geldi.

İşte Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan o açıklama:

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Ceren ÖZDEMİR’in, 03/12/2019 günü saat:19.35 sıralarında Merkez Altınordu ilçesinde bulunan evinin bulunduğu binanın girişinde öldürülmesi olayı ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız’ca yürütülen soruşturmada; olayın faili olduğu tespit edilen 1984 doğumlu Ö. A. isimli şahıs 04/12/2019 günü saat:16.00 sıralarında Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince,Altınordu ilçesinde olayda kullandığı suç aleti ile birlikte yakalanmıştır. Şüpheli kollukta müdafi huzuru ile alınan ifadesinde suçunu ikrar etmiştir.

Şüpheli Ö. A.’ya, 2005 yılında işlemiş olduğu “Kasten Öldürmeye Teşebbüs” suçu ve işlediği diğer suçlar nedeniyle toplam 23 yıl 79 ay 148 gün hapis cezası verilmiştir. 15/08/2005’ten itibaren bu cezası çeşitli ceza infaz kurumlarında aralıksız olarak infaz edilen hükümlü, “Açık Ceza İnfaz Kurumlarına Ayrılma Yönetmeliği” hükümleri uyarınca 28 Ekim 2019 tarihinde Ordu Açık Ceza İnfaz Kurumu’na alınmıştır. 5275 sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun’un 14. maddesinde nitelikleri belirtilen açık ceza infaz kurumları, firara karşı engelleri ve dış güvenlik görevlisi bulunmayan kurumlardır. Hükümlünün 01/12/2019 günü saat:00.15 sularında kurumdan firar ettiği tespit edilmiş olup;Cumhuriyet Başsavcılığımız’ca aynı gün hükümlü hakkında yakalama emri çıkarılmıştır.

Cumhuriyet Başsavcılığımız’ca Ceren ÖZDEMİR’in öldürülmesi olayı ile ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak titizlikle devam edilmekte olup; gelişmelerle ilgili ayrıca bilgi verilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

KATİL MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Ceren Özdemir'in katili tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi. 

YORUMLAR 128
  • Zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaratıkları öldürmenin bin bir yolu var , devlet gelsin ben öğreteyim. Madem ölüm cezası yok , bunlara içeride nefes aldırmayın. İsteseniz içeride en fazla 3 yıl yaşarlar sonra dooğru tahtalı köye. Niye besleyip duruyorsunuz ki bu pis katilleri. Sanki hapiste gebertseniz hesap soran mı olacak. Herkes memnun olur üstelik.
    Cevapla
  • Ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Katil mahkum nasıl izinli çıkabiliyor. Bu nasıl bir adalet. Bizde bu adalet sistemi (adaletsizlik sistemi) oldukça daha çok masum katledilir.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    İki kere hapisten kaçmış. İyi halden indirim almayı hak etmiş.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür suçluları idam edemiyorsanız mimrop bulaştırıp öldürün. Bunu yapan ülkeler var.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Katil hapisten izinli çıkıyor bir insanı takip ediyor öldürüyor ve yakalanıp tekrar hapse giriyor. Bu adamın kiralık katil olma ihtimali araştırılmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!