Güngören Belediyesi'ndeki skandal için AK Parti'den ilk açıklama

Güngören Belediyesi’nde çalışan bir kişiye, belediye başkan yardımcısını görünce ayağa kalkmadığı için belediyede her gördüğünün önünde ayağa kalkma cezası verilmesine AK Parti'den ilk tepki geldi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Bu davranış hepimizi üzmüştür. Belediye meclis üyeliğine devam etmesini de uygun görmüyoruz" dedi. '

Güngören Belediyesi'ndeki skandal için AK Parti'den ilk açıklama
Güngören Belediyesi'ndeki skandal için AK Parti'den ilk açıklama
GİRİŞ 06.12.2019 19:36 GÜNCELLEME 06.12.2019 20:35
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Güngören Belediyesi’nde çalışan bir kişiye, belediye başkan yardımcısını görünce ayağa kalkmadığı için belediyede her gördüğünün önünde ayağa kalkma cezası verildiği görüntüleri büyük tepkilere neden oldu.

AK PARTİ'DEN İHRAÇ AÇIKLAMASI

MKYK toplantısı devam ederken gazetecilere gündemle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, büyük tepki çeken Güngören Belediyesi'ndeki skandal olaya da değindi.

Belediye başkan yardımcısının ayağa kalkmadığı için çalışanlardan birini cezalandırdığı olayın kabul edilebilir bir tarafı olmadığını vurgulayan Çelik, "Bu davranış hepimizi üzmüştür. Bu belediye başkan yardımcısı görevden alınmıştır. İstifa eden şahsın belediye meclis üyeliğine devam etmesini de uygun görmüyoruz. Enes kardeşimizin gözlerin öpüyoruz" dedi.

'BU ADAM DERHAL İSTİFA ETMELİ'

 Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de tepki gösterenler arasındaydı. Gökçek, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Kendisine ayağa kalkmadığı için tuvalet önünde nöbet tutturmak ne demek? Böyle bir kişiyi AK Partili kabul etmiyorum… Bu adam derhal Güngören Belediye'sinden istifa etmeli. İstifa etmiyorsa atılmalı… Acilen sonuç bekliyoruz…”

YORUMLAR 49
  • Deşifre 4 yıl önce Şikayet Et
    Hainlik her kılıfta olur.Bu tipler maalesef her yerde var ve devam ediyorlar zulme.
    Cevapla
  • demir 4 yıl önce Şikayet Et
    o terbiyesiz adamin o makama ak parti sayesinde geldigini ve yapacagi yanlis hareketin kendine degil partiye zarar verecegini dusunmeliydi demmekki kendi egosu ve menfaati icin orada görev aldi derhal partiden de ihrac edilmeli
    Cevapla
  • sutcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu pazar olayın yaşandığı Ak parti ilçe teşkilatında delege seçimi var.üyelerin tabiki kafası karıştı bu olaydan.liste temizmi diye şüpheler var.bence delege seçimleri ileri tarihe ertelenmeli taşlar yerine oturana kadar.enes En az onbeş sene parti için çalıştı ve yine çalışarak temizlike ön ayak oldu...
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Karektersizadam derhal görevden alınmalı.yaptigi kar kalmamalı.
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    İNŞAALLAH bu olay Akparti için bir hayra vesile olur. İslama teslim olmamış bu çirkef tipler en kısa zamanda Akpartiden temizlenirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!