İmamoğlu'ndan kabul edilen 'yeşil alan' kararlarına veto

İBB Başkanı İmamoğlu, ekim ve kasım ayı toplantılarında kabul edilen mülkiyeti belediyeye ait bazı parsellerin park, yeşil alan ve deprem toplanma alanı ilan edilmesine ilişkin 3 kararı, yeniden görüşülmek üzere İBB Meclisi'ne iade etti.

İmamoğlu'ndan kabul edilen 'yeşil alan' kararlarına veto
İmamoğlu'ndan kabul edilen 'yeşil alan' kararlarına veto
GİRİŞ 09.12.2019 23:07 GÜNCELLEME 09.12.2019 23:10
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ekim ve kasım ayı toplantılarında kabul edilen mülkiyeti belediyeye ait bazı parsellerin park, yeşil alan ve deprem toplanma alanı ilan edilmesine ilişkin 3 kararı, yeniden görüşülmek üzere İBB Meclisi'ne iade etti.

 

 

İBB Meclisi'nin ekim ve kasım ayı meclis toplantılarında, AK Parti'li meclis üyelerinin verdikleri, aralarında daha önce mahkeme kararıyla satışı iptal edilen Levent'teki İETT garajının yeşil alana çevrilmesine ilişkin maddenin de yer aldığı mülkiyeti İBB'ye ait bazı parsellerin park, yeşil alan ve deprem toplanma alanı ilan edilmesine ilişkin teklif, kabul edilmişti.

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu kararları veto ederek, tekrar görüşülmek üzere Meclis'e gönderdi.

 

 

İBB Meclisi'nin aralık ayı gündeminde yer alan Başkanlık teklifindeki maddeler şöyle: 

"Şişli-Esenler-Kağıthane-Başakşehir-Eyüpsultan ve Beşiktaş ilçelerinde bulunan muhtelif parsellerin park alanına alınmasına ilişkin, 17.10.2019 tarih ve 702 sayılı Meclis kararı. 

Başakşehir ve Tuzla ilçeleri muhtelif ada ve parselde bulunan taşınmazların, park, yol, deprem ve toplanma alanı olarak plan değişikliği yapılmasına ilişkin, 17.10.2019 tarih ve 703 sayılı Meclis kararı.

Muhtelif ilçelerde bulunan taşınmazlara ilişkin devir ve tahsis işlemlerine ilişkin (12 dosya) 27.11.2019 tarih ve 934 sayılı Meclis kararı." 

YORUMLAR 15
  • gaddar 4 yıl önce Şikayet Et
    bu alanlari satip o parayla heykel yatirsinlar.istanbullu heykele ac. park alanlarina ne gerek var. hersey guzel olsun istediler.alsinlar ekolarini antrakot yedidainler
    Cevapla
  • İstanbul sevdası 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini yırtıyorlardı deprem toplanma alanları yok olan alanları ak parti alışveriş merkezi yaptı diye ne degişti yönetim onlara geçti şimdi chpli iş adamlarına rant saglayacak nasıl bunları onlara imara açarak vah vah güzel İstanbulum bıraktıgım gibi bulabilecekmiyim seni
    Cevapla
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani bu chp ağaç sevdalisiydı...hepsi palavra...bunlar yalancı okiyüzlü riyakar..seçim vaadlerinden hangisini yaptılar..nsmus sözü verip işçoleri işten attılar..bunlardan vatanı bölmek dahil her kötülük beklenir..çünkü ipleri masonlarda gavurlarda
    Cevapla
  • a erduman 4 yıl önce Şikayet Et
    beter olun buna oy verenler dusunsun
    Cevapla
  • TosuNPaşA 4 yıl önce Şikayet Et
    alooo mimarlar odası uyuma.... yok yok uyu sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...