Yılbaşı gecesi mide bulandıran olay! Evli kadını evinin önünde taciz etti

Yılbaşı gecesi Kocaeli'nin Derince ilçesinde mide bulandıran bir olay yaşandı. Markete gitmek için evinden çıkan bir kadın marketten döndüğü sırada evinin önünde cinsel saldırıya uğradı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada sapığın yakalanarak gözaltına alındığı duyuruldu.

GİRİŞ 01.01.2020 14:31 GÜNCELLEME 02.01.2020 06:48
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

2020’ye sayılı dakikalar kala Kocaeli’nin Derince İlçesinde utanç görüntüleri yaşandı. Edinilen bilgilere göre olay Derince Esentepe Mahallesi Alçiçek Sokak üzerinde meydana geldi. Evli ve 39 yaşındaki E.İ. isimli kadın evinin yakınındaki markete giderek alışveriş yaptı.  Ardından tekrar evine dönerken, evinin bulunduğu sokağa girdiğinde dehşet anlarını yaşadı.

 

 

ARKASINDAN TAKİP ETTİ

E.İ. isimli kadını evinin bulunduğu sokağa kadar takip edilemeyen kimliği belirsiz sapık, kadının arkasından yaşanarak cinsel tacizde bulundu. Bir anda şok geçiren ve neye uğradığını şaşıran E.İ. sapığa bir tokat attı. Sapık bunun üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Hemen eve giren E.İ. eşine haber verdi. E.İ.’nin eşi dışarı çıktı ancak sapık çoktan kayıplara karışmıştı.

 

 

Koaceli Emniyet'i yaptığı son dakika açıklamasında S.E isimli şahısın 01.01.2020 tarihinde yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. 

GÜVENLİK KAMERASI KAYIT ETTİ

Bu olayın yaşandığı sırada güvenlik kamerası saniye saniye olanları kaydetti.

KOCAELİ EMNİYETİ'DEN SON DAKİKA DUYURDU

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde; 

31.12.2019 günü Derince ilçesinde meydana gelen CİNSEL SALDIRI konusuyla  alakalı olayı gerçekleştirip kaçan şahısın tespit edilmesi ve yakalanması amacıyla birimlerimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde S.E isimli şahıs 01.01.2020 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. 

Şüpheli S.E’nin Uyuşturucu Madde Kullanma, Kasten Yaralama ve Taksirle Yaralama suçlarından toplam 5 Adet suç kaydı olduğu anlaşılmıştır.Şüpheli 01.01.2020 günü Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecektir.
 
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.  

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 01.01.2020

YORUMLAR 36
  • salih duman 4 yıl önce Şikayet Et
    bukar suçların işlendiği bir ülke ya adaleti elinden tutamadığın dadır yada cezaların yetersiz olduğundan dır bu yüzden cezalar sil baştan yenilenmelidir şartlı tahliyede ney suç işlemiş bir caniye kesilen ceza şartır tahliye çok saçma
    Cevapla
  • Emrah 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz bu ite gereken cezayı vermeli
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Adli kontrol le serbest kalmaz inşallah
    Cevapla
  • vanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden kalmasın ki, adli kontrol olmasa bile en fazla 10 gün sonra dışarıda.
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yılbaşı kutlamayın bu haramdır dedikçe bazıları bize yobaz diyorlar.İnsan her yaptıgı yanlısın hesabını verecek hem bu dünyada hem ahirette.Tek kurtuluş Şeriat,Türban,Haremlik Selamlık,Kadının ve erkeğin toplum içerisindeki görev ve sorumluluklarının kırmızı çizgilerle çizilmesi,alkolün satışa dahi sunulmaması.Reisimizden bu kanunları kuralları getirmesini talep ediyoruz.
    Cevapla
  • Envers 4 yıl önce Şikayet Et
    Sapıhın 5 sabıkası var bunu gene salarlar taki bi iki yuvayı yıkana ve içimizdeki adalet yarasını kanatana kadar. Suç işleyenlerin geneli sabıkalı yani ıslah edilmeden salınan kişilerdir. Arada tabi bide görevli çalışanların görevlerini yapmayıp firar edenlerde cabası. Polis yakalıyor hakim salıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri