Son dakika haberi: MSB acı haberi duyurdu: 4 askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, 08 Ocak 2020 tarihinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda 4 askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Son dakika haberi: MSB acı haberi duyurdu: 4 askerimiz şehit oldu
Son dakika haberi: MSB acı haberi duyurdu: 4 askerimiz şehit oldu
GİRİŞ 08.01.2020 21:30 GÜNCELLEME 09.01.2020 11:22
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, 08 Ocak 2020 tarihinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda 4 askerimizin şehit olduğunu açıkladı. Bakanlık'tan yapılan açıklama şöyle: 

 

Barış Pınarı Harekât Bölgesinde, 08 Ocak 2020 tarihinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda dört kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

TARSUS'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Suriye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kontrol noktasında bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan İstikam Astsubay Üstçavuş Sinan Köse'nin acı haberi memleketi Mersin'in Tarsus ilçesindeki baba ocağına ulaştı.

Kayseri 1'inci Komando Tugayı personeli olan ve Suriye'de Barış Pınarı Harekatı bölgesinde bomba imha uzmanı olarak görev yapan İstikam Astsubay Üstçavuş Sinan Köse, kontrol noktasında bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit oldu. Köse'nin şehit haberi askeri yetkililer tarafından Mersin'in Tarsus ilçesi Taşobası köyündeki ailesine bildirildi. Baba Hacı ile anne Songül Köse, çocuklarının şehadet haberi ile yıkıldı. Şehidin evine Türk bayrakları asılırken, acı haberi alan yakınları ve komşuları, taziye ziyaretine geldi. Şehit Köse'nin cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

BİR AY ÖNCE NİŞANLANMIŞ...

Barış Pınarı Harekatı ile terör unsurlarından temizlenen Suriyenin Resulayn ilçesinde akşam saatlerinde TSK'nın kontrol noktası yakınlarında teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Patlamada şehit olan Uzman Çavuş Erol Yanık’ın şehadet haberi Gaziantep'in Beykent Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. Baba Mustafa Yanık ile anne Halise Yanık, oğullarının şehit olduğu haberini askeri yetkililerden öğrendi. Şehadet haberini alan Yanık çifti gözyaşı döktü. Şehit haberinin duyulması üzerine çok sayıda vatandaş, Yanık ailesinin evine geldi. Şehidin evi ile sokağına Türk bayrakları asıldı.



1 ay önce nişanlandığı ve yakın zamanda evleneceği öğrenilen şehit Erol Yanık’ın cenazesinin yarın ikindi vakti düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği öğrenildi. 

KAYNAK: HABER7, DHA
YORUMLAR 149
  • ALİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimize ALLAHTAN RAHMET, Peygamberimize komşu olmalarını diliyorum, kalanlara ALLAH sabırlar versin...amin
    Cevapla
  • Osman avan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekânları Cennet olsun Allah yakınlarına sabır versin
    Cevapla
  • 21982731508 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesni Mekanları cennet olsun Ailelerine sabrı cemil ihsan etsin Rabbim
    Cevapla
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabb'im rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabrı cemil versin
    Cevapla
  • Guurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Türk milletinin başı sağ olsun .şehitlerimizin şahadeti mübarek olsun makamları cennet olsun. şehit haberlerinin basında defalarca açıklanması bölücü örgütü güçlü gösterir .Abd nin Irak üstüne 22 füze düşüyor hiç can kayıbı yokmuş.Bu bir savaş strejisi karşı tarafı güçsüz göstermek için açıklanmıyor .Türkiye karşı tarafı güçlü gösteren yayınları durdurması gerek .sürekli PKK yı güçlü gösteren haberelere bir dur denemeli !!!
    Cevapla
  • Hafidhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim firdevsi a'lâ ile mükâfalandırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor