Çin'den getirilen Türklerin kalacağı hastane açıklandı

Tahliye uçağıyla Çin'in Vuhan kentinden getirilecek 42 yolcu ve mürettebatın 14 gün kontrol altında tutulacakları hastanenin Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 01.02.2020 11:33 GÜNCELLEME 01.02.2020 12:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çin'de yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle Vuhan şehrindeki Türk vatandaşları, Türkiye'den gönderilen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) kargo uçağı ile tahliye edilmeye başlandı. Uçağa binerken kontrol edilen hiçbir vatandaşta Corona virüsü belirtisi olmadığı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından duyuruldu.

 

14 GÜN KARANTİNADA KALACAKLAR

 

34 Türk vatandaşı ile 7 Azeri, 7 Gürcü ve 1 Arnavut vatandaşını Türkiye’ye getirecek. Türkiye’ye geldikten sonra Ankara’da 14 gün karantinada tutulacak Türk vatandaşlarının hangi hastanede tedavi göreveği merak konusuydu. O hastanenin ismi açıklandı. Vuhan'dan getirilen Türkler, Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınacak.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Burcin 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar da cinle bütün iltibatlarin kesilmesi gerekiyodu virüs turkiye.gelirse kesinlikle ihmarsizliktandir
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye getiripte türkiyenin göbegine sokuyoruz hastaligi. Hic mi bos adamiz yok nufusun olmadigi yere getirmiyoruz orda gözetim altinda tutmuyoruz
    Cevapla
  • Henri 4 yıl önce Şikayet Et
    Virüs bulassın diye herseyi yapıyoruz. Artık çinle işleri kesme zamanı geldi virüs durana kadar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı