Bahçelievler'de bina çöktü! Başkan korkunç gerçeği açıkladı

İstanbul Bahçelievler'de kentsel dönüşüm amacıyla 1 ay önce boşaltılan bina çöktü. Enkaz altında kalan biri olma ihtimaline karşı çalışma başlatıldı. Bahçelievler Belediye Başkanı Bahadır, çökmenin nedeniyle ilgili şoke eden bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 14.02.2020 19:16 GÜNCELLEME 14.02.2020 19:19
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İstanbul Bahçelievler'de 7 katlı boş bina çöktü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Emek Caddesi Narlı Sokak'taki binanın kentsel dönüşüm amacıyla 1 ay önce boşaltıldığı öğrenildi.

Bahçelievler'de daha önce boşaltıldığı belirtilen bir bina çöktü. Binanın çökmesi sırasında yakınındaki apartmanda ve bazı araçlarda hasar meydana geldi.

 

 

"BİNANIN KOLON DEMİRLERİ SATILMAK ÜZERE SÖKÜLMÜŞ"

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır olayda şu ana kadar bir can kaybı olmadığını söyledi. 1 ay önce boşaltılan binanın yıkımının yarın planlandığını söyleyen Bahadır, "Çökmenin nedeni boşaltılan binadaki kolon demirlerinin satılmak üzere alınması" dedi.

İstanbul Bahçelievler’de depremde ağır hasar alarak boşaltılan ve bugün çöken binanın çökmeden önceki görüntüsü ortaya çıktı.

Binanın mühürlü olduğunu belirten Bahadır, "Alt kata boş olduğu için kağıt toplayıcısı ve hurducıların girdiği söyleniyor. Bazı görgü tanıkları çıktığını söylüyor. Çalışmalar devam ediyor" diye konuştu.

YORUMLAR 19
  • mehmet ts 4 yıl önce Şikayet Et
    aman eko gelmesin belki vatandaş görür,, yoksa kaymaya mı gitti ne dersiniz....
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bir an önce acil binaları dönüşümünü yapmalı artık, gündemimiz bu olmalı, bu insanlara yazık değil mi, bunun vebali nasıl ödenir?
    Cevapla
  • nami 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarın yıkacaktınız he. At yalanını ....
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Neredeyse 6 ay önce meydana gelmiş bir depremden hasar alan ve yıkım kararı verilen bina zamanında yıkılmadığı için az kalsın faciaya neden olacaktı. Madem yapı hasarlı bir dakika bile beklemenin bir anlamı yokken binanın yıkılması için aylarca neden beklendi acaba? bence yıkılan binanın altında kimse kalmadığı için durum biraz yumuşatıldı. Neymiş kolon demirlerini almışlarmış o kolon demirleri sökülürken orayı mühürleyen beyzadeler nerede imişler acaba? yıkım kararı verilen binanın önünde polis neden nöbet tutmuyordu ki kolon demirlerini söktüler? mesela Elazığ depreminde zarar gören ve yıkım kararı verilen binaların önünde polis halen nöbet tutmaktadır Yıkımlara da başlandı zaten.
    Cevapla
  • Nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    Bursa ne olacak ondan haber yok boş arazilere kentsel dönüşüm yapiliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız