Resimli ayetli hadisli Regaip Kandili mesajları: 2020'nin en anlamlı kandil mesajları

Regaip Kandili mesajları paylaşılmaya başlandı. Bu özel gün Allah’ın kullarını affetmesi için Peygamber efendimiz (S.A.V) aracılığıyla insanlara müjdelediği gündür. Recep ayının içerisinde bulunan Regaib Kandili Müslümanlar için büyük önem arz etmektedir. Bu özel günde ayetli ve hadisli Regaip Kandili mesajları ile sevdiklerinizin yüzünü güldürün, onların sizi hatırlamasına vesile olun.

Resimli ayetli hadisli Regaip Kandili mesajları: 2020'nin en anlamlı kandil mesajları
Resimli ayetli hadisli Regaip Kandili mesajları: 2020'nin en anlamlı kandil mesajları
GİRİŞ 27.02.2020 13:40 GÜNCELLEME 27.02.2020 13:48

Müslüman alemi için rahmet, bağışlanma ve bereket ayları olarak kabul edilen mübarek üç ayların içerisinde bulunan Regaib Kandili geldi çattı. İbadetlerini yerine getirmek isteyenlerin dört gözle beklediği, her saati farklı faziletleri bulunan Regaip Kandili mesajları ise en çok arananlar listesine girdi. Haber7.com olarak özel hazırladığımız kısa, uzun, resimli regaip kandili mesajlar ile akrabalarınızı arkadaşlarınızı, dostlarınızı hatırlayarak onlara ister WhatsApp ister Twitter ister Instagram ister de Facebook yoluyla kandil kutlama görsellerini gönderebilirsiniz. İşte ayetli ve hadisli bir birinden anlamı kandil mesajları...

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 

Regaip Kandili hürmetine sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

Regaip kandili mesajları yüreklerde kim bilir ne acılar, ne umutlar ve ne kırgın hayaller var. Rabbim hiçbirinizin umutlarını soldurmasın. Amin. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaslarini bile tebessüme çevirsin. Kalpleriniz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun.

Tüm Müslüman Aleminin Recep, Şaban ve Ramazan ayı hürmetine Regaip Kandili Mübarek olsun

Rabbim dualarınızı kabul ve makbul eylesin. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Regaip kandiliniz mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Kalpleriniz imanla dolsun! Regaip kandiliniz mübarek olsun! 

Bu gece Regaip Kandili. Dua edelim. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. Hayırlı kandiller.

Peygamber Efendimizin buyurduğu gibi, "Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan da ümmetimin ayıdır." bu mübarek günleri duasız geçirmemek dileğiyle, regaip kandiliniz mübarek olsun.

İslam'ın nuru kalbine doğsun, yüreğin huzur bulsun. Hayatın kandil kadar berrak, gecen mübarek olsun

Resimli Regaip Kandili Mesajları

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmisinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sicakligi yuvamiza dolsun. Regaip Kandiliniz mübarek olsun..

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Regaip Kandiliniz mübarek olsun

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Regaib Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun! 

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Hayırlı kandiller..

Regaip Kandili Mesajları

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Regaip Kandiliniz mübarek olsun. 

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Regaip Kandiliniz hayırlara vesile olsun.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Regaip kandilin mübarek olsun...

Bu mübarek gecede bizleri de dualarınızdan eksik etmemeniz ümidiyle, hayırlı kandiller diliyorum. 

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Yüreklerin coştuğu, ellerin duaya kalktığı bu eşsiz gecede, tüm duaların kabulü ümidiyle kandilinizi tebrik ederim.

Bütün İslam aleminin mübarek Regaip Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz.

Yüce Allah'ın adı ile başladığınız her işinizde başarılar diler, regaip kandilinizi tebrik ederim.

Bu gece regaib kandili, dua edelim, yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. Hayırlı nice kandillere...

 

Regaip kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz iman, yüzünüz nurla dolsun! 

 

Regaib Kandili

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'