Protokolde başörtüsü krizi / Galeri

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 88'inci yıldönümü kutlamalarındaki konseri protokol tribünüde izleyen başörtülülerin askerler tarafından uyarılması tepki çekti.

Protokolde başörtüsü krizi / Galeri
Protokolde başörtüsü krizi / Galeri
GİRİŞ 12.04.2008 10:05 GÜNCELLEME 12.04.2008 10:05
Bu Habere 184 Yorum Yapılmış

Şalurfanı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 88’inci yıldönümü kutlamalarında Ferhat Göçer konserini izleyen başörtülü kadınların askerlerce uyarılması tepki topladı. Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı yurtlardaki çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla verilen konser öncesi, aralarında Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Yahya Akman, Ramazan Başak, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kemal Emren’in de aralarında bulunduğu protokol tribününde askeri yetkililerin yanına oturan bazı türbanlı kadınlar, yanlarına gelen üniformalı askerler tarafından uyarıldı. Uyarıyla bir kaç türbanlı kadın arka sıralara geçerken, protokolde bulunan ve gerginliği fark eden bazıları ise başörtülerini çıkararak konseri izledi.

ASKERİN TEPKİ ÇEKEN TÜRBAN TAVRI KUTLAMALARDAN KARELER İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR 184
  • OLGUN POLAT 16 yıl önce Şikayet Et
    O AMCAYA SÖYLEYİN. ....... ......... Editörün notu: Sevgili okurumuz, lütfen yorumunuzu küçük harflerle -tekrar- yazınız.
    Cevapla
  • erol bati 16 yıl önce Şikayet Et
    dogan sahin adli arkadasa katiliyorum . .. Bence en gercekci dürüst yorumu o yapmis , yangina cirakla gitmeyelim arkadaslar . .
    Cevapla
  • Habil Gültas 16 yıl önce Şikayet Et
    ACABA URFA FIRANSIZLARDA KALSA NASIL OLURDU. Bunlari görünce dehsete düsüyorum.Yoksa bizim dedelerimiz yalanmi söylediler. Firansizi,ingilizi,yunani Kovduk diye onlar kalsaydi acaba nasil davranirlardi. Onlar böyle davransa gücüme gitmez.Bunu yapanlarin ismi Hasan,Hüseyin olunca bu cok zoruma gidiyor.
    Cevapla
  • Mustafa Karaca 16 yıl önce Şikayet Et
    . Afferin kahraman(!) subaya!!! memleketi kurtardı!!! senmisin kamusal alana dalan!!! aha al işte, 70 lik kocakarıya haddini böyle bildirir kahraman(!) subayımız. Aaahh ah!!! bir de 25 sene süren şu terörü bitirmeyi becerebilse!!! ama dur daha ona sıra var, önce başörtüsü!!! Be adam!!! hemen az ötende 88 sene önce sütçü imam neden gebertmiş o fransız askerini biliyormusun??? şimdi senin ne farkın kalıyor o fransız askerinden!!! siz kimin askerisiniz yahu!!!
    Cevapla
  • Mustafa Bacak 16 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu kadının çocuğu vatana faydası olurmu?. Bence olmaz. Boşuna askere alıyorsunuz. Bu olaydan sonra büyük ihtimalle amaaaan diyecektir. Mecburi olduğu için gider ama. Onun için askere alırken Veli küçük gibi ergenekoncuların kuzularını alınki bunlar vatanseverya faydası olur belki. Şimdi birde kurtuluş savaşı olsa ne olurki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor