Beylikdüzü metrobüsü için geri sayım

Beylikdüzü Metrobüs hattı için geri sayım başladı. 1 Haziran itibariyle çalışmaların iyice hızlandığı metrobüs hattının bir ay içinde açılacağı müjdesi verildi.

Beylikdüzü metrobüsü için geri sayım
Beylikdüzü metrobüsü için geri sayım
GİRİŞ 11.06.2012 12:17 GÜNCELLEME 11.06.2012 12:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbuldan.com muhabirinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlügü'nden aldığı son bilgiye göre Beylikdüzü Metrobüs hattı için son bir aya girildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: “Altyapı Hizmetleri Müdürlügü tarafından sorun teşkil eden yere yapılan inceleme neticesinde Haziran başında Beylikdüzü Metrobus Hattı için geri sayım başlıyarak, son 40 gün içerisinde açılacaktır."

Beylikdüzü metrobüs hattının açılmasıyla bölge halkının aylardır süren trafik çilesi de son bulmuş olacak.

Beylikdüzü'nden metrobüse binen bir yolcu Söğütlüçeşme'ye 83 dakikada gidebilecek. Bu hattı günde 1 milyon yolcunun kullanması bekleniyor.

Beylikdüzü-Avcılar Metrobüs Durakları Şöyle

TÜYAP
Hadımköy (Eski Beko)
Bizimkent
Beylikdüzü Belediye(Beylicium)
Beylikdüzü(Migros)
Haramidere(Carrefour)
Haramidere Sanayi(Torium)
Saadet Mahallesi
Ambarlı
Avcılar Merkez Mahallesi

istanbuldan.com

YORUMLAR 5
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    beylikdüzü - avcılar metrobüs hattı aktarma olursa fuzuli olmuş olur?.... ..çünkü zaten beylikdüzü ve çevre ilçeler çeşitli vesaitlerle avcılara çok rahat ulaşıyor yolların genişlemesi iyi oldu ama metrbüsün aktarma yapılması metrobüs projesinin önemini yitiriyor?..bence hiç yapmasalardı daha iyiydi şimdi tüm çevre ilçelerden metrobüsle avcılara çok büyük yoğunluk olacak ve zaten avcılarda metrobüse binmek çok büyük bir sorun kalabalıkda insanlar birbirlerini çiğniyor,bundan sonra dahada yığılma olacak ve artık aktarma olacağı için avcılardan metrobüse binmek için adeta savaş verilmesi lazım.
    Cevapla
  • sarı derebeyi 11 yıl önce Şikayet Et
    halil özkeçeci......hahaha!...... eğer 2013'e uzarsa sana, mısır çarşısından kınayı ben alacağım.
    Cevapla
  • Gizemli Şifreci 11 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür. artık otobüs beklemek yok, artık geç kalma mazeretim yok. 2 satlik yolum en az 1 saat 20 dakikaya indi, otobüs bekleme süresini de çıkardık mı 1 saat olur. çok şükür.
    Cevapla
  • caner tan 11 yıl önce Şikayet Et
    hahaha!. ne günlere kaldık eskiden sadece temel atılır tesisler yapılmaz dı şimdi ise yüzlerce kilometresi tam ve zamanın da yapılmış projeleri zaman sadece bir bölümünün yapımı uzadı diye eleştıriyoruz. daha güzel günlerde gelecek demekki.
    Cevapla
  • Halil ÖZKEÇECİ 11 yıl önce Şikayet Et
    hahaha. b.düzü metrobüs hattı açılış tarihi 29.ekim 2011 b.düzü metrobüs hattı yeni açılış tarihi 29.ekim 2012 inşallah 2013 e uzamaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak