Öldürülen PKK'lılar bakın nereli çıktı?

Dağlıca'da 8 şehit verdiğimiz saldırıda olay anında öldürülen 15 teröristin kimlikleri belli oldu.

Öldürülen PKK'lılar bakın nereli çıktı?
Öldürülen PKK'lılar bakın nereli çıktı?
GİRİŞ 26.06.2012 07:30 GÜNCELLEME 26.06.2012 14:46
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Çatışma sona erdikten sonra karakol bahçesinde, mevzilerin hemen önünde 7 PKK'lının cesedi bulundu. Aralarında kadınların da olduğu 7 PKK'lıdan 4'ü Suriye ve İran uyruklu çıktı. 'Renas Merivan' kod adlı Ferşid Fethi ile 'Hozan Aras' kod adlı Seyit Ramazan Mahmudi'nin Suriye uyruklu, 'Xoşmer Zilan' kod adlı Şirvan Muaver ile 'Hejar Hewraman' kod adlı Mehmet Şerif Yusufi'nin ise İran uyruklu olduğu öğrenildi.

PKK'lıların üzerinden çıkan silahların tamamının da Rus yapımı olduğu belirlendi. Ele geçirilen silahlar arasında 11 Kalaşnikof, 2 RPG roket atar, 1 Bixi, 1 Kanas, 1 Doçka ve binlerce mermi bulunuyor. Saldırının ardından güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonlarda şu ana kadar 32 PKK'lı öldürüldü.

AKŞAM

YORUMLAR 33
  • mustafa akgül 11 yıl önce Şikayet Et
    meksikalı olacak değilya.. kışkırtmaya devam, az kaldı..
    Cevapla
  • ergün şahin 11 yıl önce Şikayet Et
    şu 300 kişilik gurup ne oldu ya . ses çıkmadı ya bu haberi servis edenler nereye gitti
    Cevapla
  • murat ethem 11 yıl önce Şikayet Et
    kürdüm elhamdülillah müslümanım. namaz kılmasam da, oruç tutmasam da, islamın ve imanın şartlarını bilmesem de, kalbim temizdir hem de tertemizdir bu yüzden elhamdülillah çok şükür müslümanım...!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • cemal girişkin 11 yıl önce Şikayet Et
    32 öldürülmüş 4 suriye iran kürdü kalan 28 ide türk işte . 32 öldürülmüş 4 suriye iran kürdü kalan 28 ide türk işte
    Cevapla
  • yahya 11 yıl önce Şikayet Et
    bu böyle olmayacak....!. yılandan dost ayıdan post olmazmış. atatürkün bir sözü vardır türkün türkten başka dostu yoktur diye bugün dünyaya geniş açıdan bakıyorumda müslüman dediğimiz ülke iranın müslümanlıkla alakası yoktur zaten 5 vakit namazı kafalarına göre değiştirip 3 rekata indirmiştir bence israille danışı döğüşük yalan kavga ediyorlar kısaca israilin ne olduğuı belidir ama iranın belli değil zaten geçmiş tarihe indiğiniz zaman müslümanları vurmuştur hiç avrupa ülkesi ile savaşmamıştır iran kısaca demek istediğim bu törörüstler iran suriya rusya israil abd almanya destekli biraz daha açıyı büyültürsek lojistik silah para uyuşturu fransaya kadarda dayanır bizde çeçenleri kulanmalıyız rusyayı iranı ırakı suriyeyi karıştırmalıyız birazda onların anaları babaları ağlassın.birde bugün tv de izledim hakikattende öyleyse çok üzücü uçağımızı vuran suriye değil rusyaymış işe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'de satılan en ucuz elektrikli otomobiller: 1 milyon TL altında 3 model var
Ayhan Bora Kaplan davasında 7 şüpheli tutuklanma istemiyle Hakimliğe sevk edildi