Büyükşehir'den Sarıyer'e 'baskın' cevabı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Belediyesi'nin ''şantiyeye baskın'' iddiasına ilişkin, ''Darüşşafaka metro istasyonu üstündeki inşaat için getirilen malzeme ile ilgili yapılan işlemi açıkladı.

Büyükşehir'den Sarıyer'e 'baskın' cevabı
Büyükşehir'den Sarıyer'e 'baskın' cevabı
GİRİŞ 15.09.2012 17:50 GÜNCELLEME 15.09.2012 17:50

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Belediyesi'nin ''şantiyeye baskın'' iddiasına ilişkin, ''Darüşşafaka metro istasyonu üstündeki inşaat için getirilen malzeme, dün zabıta ekiplerince toplanmış ve izinler tamamlanıncaya kadar inşaat yapılmaması şartıyla Sarıyer Belediyesi'ne iade edilmiştir'' açıklamasını yaptı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Sarıyer Belediyesi'nin, Darüşşafaka metro istasyonu üstünde yapmak istediği inşaat için nihai izin ve görüş almadığı belirtildi.

Açıklamada, ''Yıkım iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Darüşşafaka metro istasyonu üstündeki inşaat için getirilen malzeme, dün Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince toplanmış ve izinler tamamlanıncaya kadar inşaat yapılmaması şartıyla Sarıyer Belediyesi'ne iade edilmiştir'' denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 İsrail Suriye'ye bomba yağdırdı
Trump'ın CIA ve FBI planı darbe vuracak! ABD basınından bomba iddia...