Grup Yorum solisti o teröristle

Terörist cenazesinde gözaltına alınan Grup Yorum solisti Selma Altın'ın canlı bomba İbrahim Çuhadar'la yan yana olan bir fotoğraf ortaya çıktı. Altın ve Çuhadar aynı gösteride sahnedeler.

Grup Yorum solisti o teröristle
Grup Yorum solisti o teröristle
GİRİŞ 19.09.2012 11:21 GÜNCELLEME 19.09.2012 11:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Terörist cenazesinde gözaltına alınan Grup Yorum solisti Selma Altın'ın canlı bomba İbrahim Çuhadar'la yan yana olan bir fotoğraf ortaya çıktı. Altın ve Çuhadar'ın 30 Mart 2010 tarihinde DHKP-C terör örgütünün kuruluş yıldönümünde yan yana fotoğraflanan görüntüleri gözlerden kaçmıyor.

Basın mensuplarına dağıtılan bu görüntülerde Grup Yorum üyesi Selma Altın'ın Sultangazi İlçesi'nde bulunan Gazi 75. Yıl Polis Merkezi'ne düzenlediği saldırıda ölen canlı bomba İbrahim Çuhadar ile yan yana yürürken fotoğrafları var.

Öte yandan Selma Altın'ın ve Ezgi Dilan Balcı'nın bazı gösterilere katıldığı görülüyor. O görüntülerde Altın'ın canlı bomba İbrahim Çuhadar'la yan yana olduğu bir fotoğraf da yer alıyor.

Olayın ardından canlı bombaya ait parçalar, Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 14 Eylül'de Adli Tıp önüne gelen Çuhadar'ın arkadaşları ve örgüt yandaşları çevredeki araç, işyeri ve otomobilleri tahrip edip polise saldırdı. Sokak aralarına taşan gösteriler sonrasında yaklaşık 26 kişi gözaltına alındı. İşte o gösteride eylemin ön saflarında bulunan Selma Altın, ilerleyen saatlerde gözaltına alındı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • musa erkılıç 11 yıl önce Şikayet Et
    grup dhkpc. zaten grup yorumu ben dinlemem çünkü ben ülkücüyüm vatanseverim..grup yorumu dinleyipte ülkemi bayrağımı seviyorum diyen yok..çünkü terörist bunlar şarkıcılarda dinleyenlerde
    Cevapla
  • Hakan Güzeldal 11 yıl önce Şikayet Et
    neden sasiriyorsunuz ki. ben bu tip haberlere sasirmiyorum. cunku grup yorum ismini gosteri amacli kullaniyor. sarkilarini dinleyenler zaten bunu anlamislardir. turkun turkden baska dostu yok bunu artik kafaniza sokun. bu adamlar kurt. teror nasil biter iste size cozumu: doguda sinirda yasayipta gece evine aldigi teroristi sabahtan tanimiyorum diyen kurtler size sesleniyorum sizinde nefesiniz bitecek rahat olun. terorun cozumu doguda sinirda yasayan ve %90 terore destek veren ve ulke olusturmaya calisan serefsizleri coluk cocuk genc yasli gebertmek !
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    sanki yeni birseymis gibi göstermeyin. bunlarin, ferhat tuncun ve ahmet kayanin pkk ya destek verdigi taaa 80li yillardan beri belli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den İran'a tepki: Yaptıkları hoş değil
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı