Polis şehit eden teröristi linçten polis kurtarmış

Polis Memuru Mücahit Daştan'ın şehit eden terörist N.A.'yı polis, linç etmek isteyen kalabalığın arasından çıkarmıştı.

Polis şehit eden teröristi linçten polis kurtarmış
Polis şehit eden teröristi linçten polis kurtarmış
GİRİŞ 11.12.2012 21:56 GÜNCELLEME 11.12.2012 23:29
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Gaziosmanpaşa'da Polis Memuru Mücahit Daştan'ı şehit olduğu, 3 kişinin de yaralandığı hain saldırının faili kadın terörist N.A. ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre kadın terörist N.A.'yı, linçten yine polis kurtardı.

Kadın terörist N.A., 2005 yılında Trabzon'da TAYAD'lı aileler adına bildiri dağıtmak istemesi nedeniyle Trabzonlular tarafından linç edilmek istendi. Ancak N.A.'yı öfkeli kalabalığın arasından polisler kurtardı. O anlar, DHA kameraları tarafından da 2005 yılında saniye saniye görüntülenmişti.

HAYATINI POLİS KURTARDI, O KADIN, POLİSİ ŞEHİT ETTİ

Polislerin zamanında müdahalesiyle hayatı kurtulan N.A., bugün Gaziosmanpaşa'da bir polisi hayatından etti. N.A., henüz yakalanamayan ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi ile birlikte Gaziosmanpaşa'da Polis Memuru Mücahit Daştan'ı şehit etti, 3 kişiyi de yaraladı. Olayın ardından kaçmak isterken yakalanan N.A. gözaltına alındı. N.A.'nın sorgusu sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 38
  • bgungor 11 yıl önce Şikayet Et
    ey meclis kanun istiyoruz. teröristin amacı öldürmek değilmi neden kanunula polisi askeri engelliyorsunuz çıkarın vur emrini teröre bulaşan hak ettiğini alsın,herkes bir daha düşünsün telim ol yok,hapiste niye besleyelim, halka sorun refarandum yapalım.şimdi çok gaddarsın diyecekler ya ölen asker,polise yazık değilmi.
    Cevapla
  • kemal sezer 11 yıl önce Şikayet Et
    polis hak ediyor diyecem içim elvermiyor ... bunları linçten kurtarmak ,sonrasında bu hainlerin elinden hayata ,sevdiklerine veda etmek.ben bunu anlamıyorum polis görevini yapmış safsatalarına çıldırıyorum!! polis bu gibi alçakları sözüm ona halkı zaptedemeyip ellerinden kaçıracak ve içi yanan vatandaş gereken cezayı hakkıyla bunlara verecek ...lamı cimi yok atalarımızın dediği gibi dinsiz hakkından aziz vatandaş gelecek ...
    Cevapla
  • Hakan Kavaklı 11 yıl önce Şikayet Et
    kahpeden kahpe kurşun. polisin suçu, böylesi canavarlaşmış kahpeleri niye korurlarki, bırakın hakkettiği cezayı millet versin
    Cevapla
  • mevhibe inal 11 yıl önce Şikayet Et
    terör.... çeşitli marka isimler arkasına sığınıp, türkiyenin huzurunu, gelişmesini bozmak için kullanılar zavallılar. asıl bunların ipleri kimin elinde, niyetleri ne ona bakmak lazım..
    Cevapla
  • Hakan Güzeldal 11 yıl önce Şikayet Et
    anlatılmak istenen ... bu zaten... biz bunlara ekmek verdikçe bunlar bizi verdiğimiz ekmek ve suda boğmaya devam edecekler. ALLAH aşkına aklınızı başınıza alında körelmiş gözlerinizi açın ! bu imansız şerefsizlere meydan vermeyin. bunların kafasına sıkacaksın başlarım amirine komutanına benim canımdan halkımdan ve en önce vatanımızdan kimse daha kıymetli değil... emir demiri eskiden keserdi şimdi demir emiri keser oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı