Beldelerinin ilçe olması için dua ettiler

Alanya'nın Mahmutlar beldesinin ilçe olması için vatandaşlar toplu olarak ''İlçe duası'' yaptı.

Beldelerinin ilçe olması için dua ettiler
Beldelerinin ilçe olması için dua ettiler
GİRİŞ 30.01.2013 16:43 GÜNCELLEME 31.01.2013 10:00

Mahmutlar İlçe Platformu tarafından düzenlene etkinlik ile vatandaşlar, Mahmutlar beldesinin ilçe olması amacıyla toplu olarak dua yaptı.

Mahmutlar Belediye Binası önünde yapılan toplu dua etkinliğine Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Tuna ile MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte emekli imam Mehmet Korkmaz tarafından ''İlçe duası'' yapıldı. Korkmaz'ın ''Mahmutlar ilçe olur inşallah, buraya kaymakamlık, ilçe milli eğitim müdürlüğü binası açılır inşallah'' şeklindeki sözlerine katılımcılar da ''Amin'' dedi.

Mahmutlar İlçe Platformu Başkanı Sudi Çandır, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mahmutlar'ın nüfusunun 20 bini aştığını, ilçe olmaya vakıf bir belde olduğunu söyledi.

Bu amaçla platform olarak organize ettikleri ''İlçe duası'' ile seslerini duyurmak istediklerini anlatan Çandır, ilçe olana kadar mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini kaydetti. Çandır, ''İlçe olmamamız için hiçbir sebep yok. Hiç kimse bize 'ilçe olamazsınız' demedi. Bu bizim yasal hakkımız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz ve hakkımızı alacağız'' dedi.

Katılımcılar, daha sonra dağıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı