Zaman okurlarının yüzde 52'si AK Parti'ye...

Seçim dönemine yönelik yapılan anketlerden Konda'nın anketi gazete okurlarının hangi siyasi partiye oy verdiklerini gösteriyor.

Zaman okurlarının yüzde 52'si AK Parti'ye...
Zaman okurlarının yüzde 52'si AK Parti'ye...
GİRİŞ 21.04.2014 14:17 GÜNCELLEME 21.04.2014 14:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Anketin en ilginç sonucu ise Zaman okurlarından geldi. Cemaat AK Parti haricinde diğer partilere oy verilmesi telkininde bulunsa da Zaman okurlarının yüzde 52'sinin AK Parti'ye oy verdiği ortaya çıktı.

Buna göre ‘Sözcü' gazetesinin okurları hemen bütünüyle CHP'li; satın alan her 100 kişiden 76'sı oyunu götürüp CHP'ye attı.

HÜRRİYET'İN YÜZDE 41'İ..

Hürriyet alanların yüzde 41'i ‘CHP seçmeni' oldu. 27'si AK Parti'ye, 15'i MHP'ye oy verdi.

ZAMAN OKUYUCULARININ YARIDAN FAZLASI..

"Zaman okuruyum" diyenlerden yalnızca 8'i CHP'ye oy verdi. 

YORUMLAR 11
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    KARDEŞLERİM KARDEŞLERİİİİİİM VE KARDEŞLERİİİİİM. Evet hiçde hoş olmayan tartışmalı bir seçimi atlattık.İnşaallah hayırlara vesile olur.Bu tartışmayı seçim kısmında bitirdik ve artık dikkatimizi,çok değerli vakitlerimizi ki önemli ve para ile kazanılamayan vakitlerimizi KARDEŞLİĞİ TESİSE,KUVVETLENDİRMEYE teksif edelim.İTTİHAD-I İSLAMI şiar edinmiş,insanlığın bunca zındıka ve fesatçılardan kurtarmak isteyen ÜMMET-İ MUHAMMED kardeş münazaraları ile bu değerli vakitini kaybetme lüksüne sahip değil ve olamaz.Yine dinimiz bize haksızlığı kim yaparsa yapsın karşı çıkmamızı emrediyor. Bundan sonra biz olmak için çalışalım,ellerini semaya açıp ALLAHdan yardım talep eden dindaşlarımız ve insanlara yardım ederek vesilei necatta buluşalım.
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    DOĞUDAKİLER KİME OY VERDİ?. Doğu ve Güneydoğuda, BDP'nin güçlü olduğu yerlerde hep BDP'ye oy verdiler. Doğu ve Güneydoğu ankete dahil edilmemiş herhalde. Aslinda, AK PARTİ seçmeni ZAMAN gazetesi okudu. ZAMAN gazetesini okuyanlar AK PARTİ'ye oy vermedi. Bu farkı iyi okumak lazım.
    Cevapla
  • ahmet kadı 10 yıl önce Şikayet Et
    önemli olan. Allah yetim malı yemeyi nasip etmesin....Haramdan uzak durmayı nasip etsin....gerisi hikaye....Allah dünya nimetleri için dava yolundan ayrılanlardan eylemesin....hesap var................Allah kalplerden geçenleri bilir....Allah herkesin kalbine göre versin...
    Cevapla
  • Rıza Ak 10 yıl önce Şikayet Et
    Haberin Fotografi reklam gibi olmus. Ben Zaman logosunu görünce okumadan geciyorum. Logoyu iyice beynimize yerlestiriyorsunuz. Bedava zaman reklami.. Ayrica cümle icinde ZAMAN gecince neden büyük harflerle yaziliyor onu da anlamiyorum! Görünce bana bulanti geliyor :((
    Cevapla
  • Necattin Önalan 10 yıl önce Şikayet Et
    zaman. zaman; zaman ile samanyollarindan ayrilma zamanidir. ihanet ödül degil ikabi inzari gerektirir. yoksa adalet direginin beli bükülür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'