Nurculardan Erdoğan ve Davutoğlu'na teşekkür

Bediüzzaman Said Nursi'nin hayatta olan talebeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'na gazete ilanıyla teşekkür etti.

Nurculardan Erdoğan ve Davutoğlu'na teşekkür
Nurculardan Erdoğan ve Davutoğlu'na teşekkür
GİRİŞ 23.12.2014 06:42 GÜNCELLEME 23.12.2014 07:47
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Bediüzzaman Said Nursi'nin hayattaki talebeleri Risale-i Nur külliyatını korsancılar ve tahrifatçıların tekelinden kurtaran yasal düzenlemeyi hazırlanmasına katkıları olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na gazete ilani ile teşekkür etti. Teşekkür ilanında Bakanlar Kurulu da unutulmadı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümetin paralel yapıyla olan mücadelesi düşünüldüğünde bu ilan oldukça anlamlı bulundu. 

İŞTE O İLAN: 

YORUMLAR 37
  • HASAN FEYZİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey Risale-i Nur! Seni söndürmek isteyen bedbahtların necm-i istikbali sönsün. İzzet ve ikbali ve şan ü şerefi aksine dönsün. Sen sönmez ve ölmez bir nursun. Boyun bâlâ, gözün şehlâ, gören mecnun seni leylâ Sözün ferşte, gözün Arş'ta, gönül meftun sana cânâ Nikabın nur, nigâhın nur, kitabın nur senin ey nur ....... Yazılmış üstüne nurdan قَابَ قَوْسَيْنِ اَوْ اَدْنَى Sana cânın feda etmez mi senden hem görenler hak Sözün hak, hem özün hak, hem mesleğin hak, hem makamın Kâ'be-tül Ulya.يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُا نُورَ اللّهِ بِاَفْوَاهِهِمْ وَاللّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
    Cevapla
  • Utanılacak durum nedir? 9 yıl önce Şikayet Et
    Risale-i Nur'a resmi bir hüviyet kazandıran, nurları kafasına göre tahrif ederek kıymetten düşürmeğe cüret edenlere mani olan devlet ricaline bir tebrik ve teşekkürdür. Utanılacak bir durum var mı bunda?
    Cevapla
  • darulerkam 9 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten hükümet ülkedeki umum islami gruplara sahip çıkıp onları kolladı.Biz nurcularda hükümetimizi bu hizmetlerinden ötürü canı gönülden tebrik ediyoruz.Allah onları imandan ve islama hizmetten ayırmadan dosdoğru bir şekilde yollarına devam ettirsin.
    Cevapla
  • işte bu 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    bu teşekkürün ardından evdeki risaleleri de toplayın gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?