Seher'in gözyaşına boğan şiiri / Video

Hz. Muhammed'e saygısızlığa tepki olarak İstanbul'da geçtiğimiz haftasonu yapılan miting, çarpıcı izler bıraktı. Etkileyici tablolardan birisi de Seher Çınar'ın okuduğu şiir idi.

Seher'in gözyaşına boğan şiiri / Video
Seher'in gözyaşına boğan şiiri / Video
GİRİŞ 22.02.2006 10:41 GÜNCELLEME 22.02.2006 10:41
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Hz. Peygambere yapılan saygısızlığa tepki olarak İstanbul' da haftasonu dev bir miting yapıldı. Onbinlerin katıldığı miting, zihinlerde çarpıcı izler bıraktı. Bu izlerden birisi de ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi Seher Çınar'ın okuduğu şiir oldu.

Mitinge katılanları gözyaşlarına boğan Dursun Ali Erzincanlı'nın '40 yaşındasın' şiirinin videosu.

YORUMLAR 28
  • yaşar sarcan 16 yıl önce Şikayet Et
    . ben hatayın kırıkhan ilçesinde oturan bir vatandaşım.israil uçakları çok yakınımızdan geçti ve allah göstersin bitanesi düşseydi israil hükümeti bunu bir özürle geçiştirirdive hala bizim hiçbir yetkiliden ses yok..
    Cevapla
  • muhammed meşe 16 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar . sayın yazarı bir defasında tv.de canlı yayında dinledim aşırı(uçuk)fikirleri var fazla önemsemeyin saygılar
    Cevapla
  • Mahmut Can EREN 16 yıl önce Şikayet Et
    okuyun bi zahmet. dinsiz dediğiniz yazarın yazdığı ve üst düzey sorumlusu olduğu gazeteyi hiç okudunuz mu???alıp göz gezdirdiniz mi hiç??? o gazetede her gün tan sayfa dinimizle ilgili azılar ve ayetler bulunur.bilmiyorum bu zamanda her gün yüce dinimiz İSLAMa tam sayfa ayıran gazete var mı?bakın bazıları sadece cuma gün ayırır ama o gazetede hergün var.herkes lafını bilsin de konussun.öle camur at izi kalsın yok.takım fanatiği gibi parti fanatiğisiniz.hazmedemiyorsunuz gerçekleri.sizlere varya sadece acıyorum... VESSELAM.
    Cevapla
  • Velhasılkelam 16 yıl önce Şikayet Et
    SINIRLARIMIZ ÇOBANLARA MI EMANET?. Bu olayı çoban görmeseydi Dışişleri ve TSK olayı duyurmayacaklarmıydı. İsrail savaş uçakları ülkemizden kalkıp Suriyeyi vuruyorlar ve geri bizim topraklarımıza kaçıyor.hatta yükünüde bırakıyor.Radarlar görmüyor.Dışişleri bilmiyor.TSK\'nın haberi yok.Sınır çobanlara emanet.Bu nasıl bir durum.Genel Kurmayın bunu açıklığa kavuşturması lazım.Bazı kurumlar siyasetle uğraşırken kendi görevlerini unuttular galiba...
    Cevapla
  • selim kosova 16 yıl önce Şikayet Et
    Biliyoruz biz sizleri !. Eleştirmeyi bile bilmiyorsunuz ! Sözde sağ zihniyettesiniz ama yine de dininize düşmansınız ! Irkçısınız ! Önderiniz Nihat atsız gibi zırvalayıp duruyorsunuz ! Yazmadan önce gidin felsefe mantık okuyun !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor