Fare kedilere böyle kafa tuttu-Video

Minik bir fare yaklaşık 15 dakika boyunca iki kediye kafa tuttu. Fare korkusuzca kedilerin üzerine yürüyünce kediler kaçtı. İşte cep telefonuyla görüntülenen ilginç kapışma anı:

Fare kedilere böyle kafa tuttu-Video
Fare kedilere böyle kafa tuttu-Video
GİRİŞ 03.07.2006 15:50 GÜNCELLEME 03.07.2006 15:50

İzmir'de minik bir farenin 2 kediyle oynadığı oyun saniye saniye görüntülendi. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, minik fare korkusuzca 2 kedinin de üzerine doğru yürürken kediler ise alışılmısın aksine fareyi yemek yerine fareden kaçmayı tercih etti.

Bir zamanlar, kediler farelerin en büyük düşmanıydı. Hatta bu düşmanlık çizgi filmlerin bile esin kaynağı durumundaydı. Ancak birçok şey gibi günümüzde fareler de kediler de değişti. İzmir'in Konak ilçesinde dün cep telefonuyla çekilen görüntüler ise bu değişimi gözler önüne serdi. Her zaman kaçan durumunda olan fare bu kez kovalayan durumundaydı. Minik fare yaklaşık 15 dakika boyunca en büyük düşmanı kabul edilen 2 kediye de kafa tuttu. Hatta zaman zaman fare kovaladı kediler kaçtı. Bu mücadelenin sonunda fare, 2 kedinin önünden yavaş yavaş yürüyerek arkasında çekilen görüntüleri bırakarak geldiği yer olan kanalizasyonlara geri gitti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye düşmanı senatör hakim karşısında!
Kim Jong silah fabrikası gezdi: Hedefi 12'den vurdu!