Mazhar Alanson'un 2. büyük gafı

Mazhan Alonson bir hafta içinde iki büyük pot kırdı. Geçtiğimiz günlerde 'Biri Ecevit'in fişini çeksin' diyen Alanson bu kez Barış Manço'ya yönelik büyük bir gaf yaptı.

Mazhar Alanson'un 2. büyük gafı
Mazhar Alanson'un 2. büyük gafı
GİRİŞ 10.07.2006 14:57 GÜNCELLEME 10.07.2006 14:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta düzenlenen konserde Ecevit'e yönelik maksadı aşan şaka ile büyük tepki toplayan ve eleştiri alan Mazhar Alanson yine dilinin ayarını tuttaramadı.


Mazhar Alanson ünlü müzik dergisi Rolling Stone için kendisiyle yapılan röportajda, Barış Manço'nun küçük işlerini büyük gibi gösterip işlerini iyi pazarladığını söyledi.


'En tehlikeli şey kendini bir yerde görmektir' diyen Alanson 'Başar ya da başarma büyütmeyeceksin. Ha, yaptığı işi gönderenlere saygım var. Mesela Rahmetli Barış Manço öyle idi. Yaptığı işi olduğundan büyük gösterirdi. O da bir meziyet. Biz mahcubuzdur daha çok' dedi.

Mazhar Alanson'un bu sözleri ne amaçla ettiği bilinmez, belli ki kendilerinin alçak gönüllü olduğunu belirtmek istiyordu ama bu açıklamasında Barış Manço'ya yönelik 'yaptığı işi büyük gösterme çabası' Barış manço hayranlarının hiç de hazmedebileceği bir söz değil.


(Haber7)

YORUMLAR 1
  • pınar ozturk 16 yıl önce Şikayet Et
    gorecegiz!!!. kimin neyi şişirdiğini cenaze töreninde goreceğiz.bakalım sizin cenaze toreninizde kaç kişi olacak sayın alanson!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması