Lisede bıçaklar konuştu: 3 yaralı

Küçükçekmece'de liseli gençler ile okul dışından gelen gençler arasında kız yüzünden çıkan kavgada 3 öğrenci yaralandı. Yaralı öğrenciler tedavi altına alınırken, olaya karışan bir genç ile olayda ismi geçen kız öğrenci gözaltına alındı.

Lisede bıçaklar konuştu: 3 yaralı
Lisede bıçaklar konuştu: 3 yaralı
GİRİŞ 10.04.2007 16:57 GÜNCELLEME 10.04.2007 16:57

Küçükçekmece Marmara Lisesi'nde saat 14.00 sıralarında kız yüzünden kavga çıktı. Okul dışından gelen 3 genç, lise son sınıf öğrencisi 3 genç ile tartışdıktan sonra kavga çıktı. Kavgada lise son sınıf öğrencisi M.D, İ.G ve A.C yaralandı. Yaralı öğrenciler olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavganın B. isimli kıza aşık olan M.D isimli lise öğrencisi ile okul dışından M isimli genç arasında mesaj atma yüzünden çıktığı öğrenildi. B. isimli kıza mesaj atılmasına sinirlenen M isimli genç, arkadaşları ile okula gelerek M.D ve arkadaşlarına saldırdı.

Kavganın ardından M. isimli genç ile B isimli kız öğrenci Küçükçekmece Çocuk Büro ekiplerince gözaltına alındı.

Olayın şokunu yaşayan bir kız öğrenci okulun önünde gözyaşlarını tutamadı. Dışarı çıktığında kavgayı gördüğünü anlatan kız öğrenci, 'Arkadaşlarım bıçağı almaya çalıştılar. Ama engel olamadılar' dedi.

Kız yüzünden kavga ettiği sırada kalbinin altından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan M.D isimli genç isi hastanede tekerlekli sandalyede götürülürken soruları yanıtsız bıraktı. M.D hastanede müşahede altına alınırken, İ.G ve A.C ilk müdahalelerinin ardından taburcu edildi. Yaralı 2 genç ifadeleri alınmak üzere küçükçekmece Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Valiliklerden peş peşe yasak kararları: Diyarbakır, Mardin, Bitlis, Ağrı, Hakkari...
Kripto düzenlemesi TBMM Başkanlığı'na sunuldu! Gri listeden çıkış için son adım