Korkunç kazada ölü sayısı 35 oldu

Kapadokya'ya geziye giden öğrenci ve ailelerini taşıyan otobüsün Aksaray-Konya Karayolu'nda bir kamyonla çarpışması sonucu oluşan kazada ölü sayısı 35'e çıktı.

Korkunç kazada ölü sayısı 35 oldu
Korkunç kazada ölü sayısı 35 oldu
GİRİŞ 14.04.2007 10:35 GÜNCELLEME 14.04.2007 10:35

Aksaray Valisi Sebati Buyuran, ilköğretim okulu öğrencilerini taşıyan otobüs ile kamyonun çarpıştığı trafik kazasıyla ilgili olarak, "Netleşen rakamlara göre kazada ölü sayısı 35, yaralı sayısı 30" dedi.


Kazanın ardından Aksaray Devlet Hastanesine gelerek yetkililerden bilgi alan ve Buyuran, kendisine ulaşan son bilgileri basın mensuplarına açıkladı


Buyuran, şunları kaydetti: "Netleşen rakamlara göre kazada ölü sayısı 35, yaralı sayısı 30. Yaraların 4'ünü Konya, 3'ünü Kayseri'deki hastanelere sevk ettik. İzmir Valisi ile de irtibata geçtik, kendisi de Aksaray'a geliyor. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri uçakla İzmir'e nakledilecek." Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan ve kazada hafif yaralanan otobüsün ikinci şoförü Ahmet Cengiz ise AA muhabirine şunları söyledi: "Kaza sırasında otobüsün bagaj bölümünde uyuyordum. Otobüsten nasıl çıktığımı da bilmiyorum. Öğrencileri İzmir'den Kapadokya'ya götürüyorduk. Otobüsün içinde aşırı yolcu yoktu, istesek de zaten fazla yolcu alma imkanımız yoktur. Kazanın oluş şekliyle ilgili ise hiç bir bilgim yok. Halen kazanın şoku içindeyim."


KAZA İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER


AKSARAY'DA HAYVAN DEĞİL İNSAN ÖLDÜ


VALİ FERYAT ETTİ: KALDIRIN ŞU GEZİLERİ


 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar