Vali feryat etti: Kaldırın şu gezileri

Aksaray'da 35 kişinin ölümü, 30 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasının ardından, Aksaray'a gelen İzmir Valisi Cahit Kıraç okul yöneticilere adeta yalvardı.

Vali feryat etti: Kaldırın şu gezileri
Vali feryat etti: Kaldırın şu gezileri
GİRİŞ 14.04.2007 14:05 GÜNCELLEME 14.04.2007 14:05

Aksaray'da 32 kişinin ölümü, 30 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasının ardından, Aksaray'a gelen İzmir Valisi Cahit Kıraç, Aksaray Valisi Sebati Buyuran ile hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret etti. Kazayı Ankara'da haber alan İzmir Valisi Cahit Kıraç, Aksaray'a geldi.

Kıraç, Aksaray Valisi Sebati Buyuran ve Milletvekili Ali Rıza Alaboyun ile Aksaray Devlet Hastanesinde tedavileri süren yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kıraç'ın konuştuğu bir veli, otobüse fazla yolcu alındığını öne sürerek, "İki kişilik koltuğa 3 çocuk sıkıştırılmıştı.

Otobüste fazla yolcu vardı. Ne olur yasaklayın bu okul gezilerini" diye feryat etti. İzmir'deki yakınlarının telefonla aramaları üzerine bazı Aksaraylı vatandaşlar bilgi almak için hastaneye geldi. Hastanede ellerindeki isimlerin ölüler arasında olup olmadığı öğrenmek için bekleyen çok sayıda kişi bulunuyor.

-KAZADA ÖLEN 4 KİŞİNİN DAHA KİMLİĞİ BELİRLENDİ-

Bu arada yapılan kimlik tespiti çalışmalarının ardından Halil Adıgüzel, Mehmet Ali Küçükkurum, İbadettin Açan ve Büşra Güven'in de hayatını kaybettiği bildirildi. Yetkililer, Başkent Üniversitesi Konya Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen Emre Güven, Nuray İltuş (49) ve kızı Ezgi Karakaş'ın (21) tedavilerinin sürdüğünü belirtti.

Kapadokya gezisine giden İzmir Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin içinde bulunduğu 45 HA 158 plakalı otobüs ile 42 AFM 32 plakalı kamyonun sabaha karşı Aksaray'ın Eskil İlçesine bağlı Bozcamahmut köyü yakınlarında çarpışması sonucu 32 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı açıklanmıştı.


KAZA İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER


KORKUNÇ KAZADA 35 KİŞİ ÖLDÜ


AKSARAY'DA HAYVAN DEĞİL İNSAN ÖLDÜ


 


 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor