Turhan Çömez'e MHP kapısı kapandı

AK Parti'den aday olmayacağını açıklayan Balıkesir milletvekili Turhan Çömez, MHP'yi çantada keklik görüyordu. Ama MHP'den istediği cevabı alamadı. Çömez ne yapacak?

Turhan Çömez'e MHP kapısı kapandı
Turhan Çömez'e MHP kapısı kapandı
GİRİŞ 14.05.2007 06:05 GÜNCELLEME 14.05.2007 06:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meclis'e girdiği günden bu yana AK Parti'nin 'yaramaz çocuğu' olarak tanınan Turhan Çömez, partisinden aday olmayacağını açıkladı. Bunu yaptığı bir yazılı açıklama ile kamuoyuna duyurdu.

AK Parti ile bağlarını koparan Turhan Çömez, siyasette kalmaya devam edecek. Bunun için, 'Partimden aday olmayacağım' açıklamasını yapmadan önce MHP ile temas kurdu.

Bu temas, yakın çevresi tarafından sağlandı. Bu isimlerden MHP lideri Devlet Bahçeli'ye doğrudan ulaşabilen kimse olmadı. Turhan Çömez, Bahçeli'ye yakın isimlerle kurulan bu temastan istediği sonucu alamadı,

MHP liderine yakın isimler, 'Sayın Bahçeli seçim döneminde kimseyi partiye almaz' karşılığını verdiler. Aynı isimler cafasiyaset'e şu açıklamayı yaptılar:

'Eğer böyle radikal bir hareket olursa, Bahçeli çok değişti demektir. Böyle bir değişimi Bahçeli'den beklemek saflık olur. Eğer Bahçeli, bu tür dışardan transferlere açık olsa idi, MHP şimdi Meclis'te grubu bulunan bir parti olurdu.'

Aynı MHP yetkilisi, 'Bizzat bana geçmişte 50 dolayında AKP'li mesaj gönderdi. 'Evet deyin hemen gelelim' dediler. Sayın Bahçeli bunların hiçbirine iltifat etmedi' diye konuştu.

ÇÖMEZ SİYASETİ NEREDE SÜRDÜRECEK?

Haberin detayı için bu linki kullanabilirsiniz

www.cafesiyaset.com

YORUMLAR 1
  • ercan erdoğan 16 yıl önce Şikayet Et
    yakışır. mhp ye çok yakışırsın sayın doktor bey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistinli kız dünyaya Türkçe seslendi: Hiçbir yere gitmedik, vatanımızı satmayacağız
Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren 17 yaşındaki zanlının ifadesi belli oldu