Ertuğrul Sağlam'a başörtü itirazı mı

Beşiktaş'ın teknik direktör tercihinde 'başörtüsü' tartışması iddiası... Ertuğrul Sağlam'a bazı yöneticiler eşinin başı kapalı olduğu için itiraz etti, istifa tehdidinde bulundu.

Ertuğrul Sağlam'a başörtü itirazı mı
Ertuğrul Sağlam'a başörtü itirazı mı
GİRİŞ 31.05.2007 11:28 GÜNCELLEME 31.05.2007 11:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sağlam Beşiktaş'la anlaştığını açıklamasına karşın siyah-beyazlı yönetim teknik direktör konusunu pazartesi gününe bıraktı.


CNN Türk'ün haberine göre, Beşiktaş yönetimi Ümraniye'deki tesislerde yaptığı toplantıda Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot başta olmak üzere bazı yöneticiler Ertuğrul Sağlam'ın göreve getirilmesine eşinin başörtüsü nedeniyle karşı çıktı ve istifa tehdidinde bulundu.


Başkan Yıldırım Demirören'in büyük ölçüde anlaştığı Ertuğrul Sağlam'ın, resmi olmasa dahi, bazı yöneticiler ve camianın önde gelenleri tarafından, 'eşinin başı kapalı olduğu için' istenmediği iddia edildi.


Başkan Yıldırım Demirören, bu gelişmelerin ardından 2-3 alternatifi daha değerlendirip kararını pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra açıklayacak.

YORUMLAR 4
  • Ayhan Karapinar 16 yıl önce Şikayet Et
    ERKAN ŞEN TEKNİKGAZ. Arkadasim ya sen dalga geciyorsun yada bilncinolmadan birseyler yaziyorsun cikartmis degilim. Madem Demokratik ve Laik TÜRKIYE`den bahsediyorsun, neden o zaman bir insanin inanci yüzünden kapandigina karsi geliyorsun? Bumu senin demokratikligin laikligin? Allah askina biraz ayna karsisina gec kendini izle ve sükunet et.
    Cevapla
  • zekeriya uygun 16 yıl önce Şikayet Et
    Samsunlu. ERKAN ŞEN TEKNİKGAZ yorumların ciddi mi ,yoksa kafa mı buluyorsun. Türkiye büyük harfle yazılır.Alışkanlık yapmasın...
    Cevapla
  • ERKAN ŞEN TEKNİKGAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş. helal olsun beşiktaşa. ne bu ya gericileri kulube alacaklar. başörtüsünü çıkarsın hanımı öyle gelsin ertuğrul. burası demokratik laik türkiye cumhiriyeti. yol geçen hanı değil ki. tabi kayseri de sesini çıkaran yoktu şımardı. başörtülüler arabistana kardeşim................
    Cevapla
  • Yeniçeri 16 yıl önce Şikayet Et
    Cahilliğimden soruyorum lütfen cevap verin. Takke ile sokakta dolaşmak yasak mı? Yasak değilse başımda takke ile dolaşmak istiyorum.
    Cevapla