Veliaht Messi elle gol attı / Video

Futbol otoritelerinin Maradonan'nın veliahtı olarak gösterdiği Barcelona'nın yıldızı Messi, Maradona'nın futbol tarihine 'Tanrının eli' geçen golünün aynısını dün gece attı. İşte o gol:

Veliaht Messi elle gol attı / Video
Veliaht Messi elle gol attı / Video
GİRİŞ 10.06.2007 14:04 GÜNCELLEME 10.06.2007 14:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Messi, Espanyol filelerini Maradona gibi havalandırdı ama Barcelona kazanamadı.

İspanya Ligi’nde nefesleri kesen şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla sürüyor... İkili averajla Real Madrid’in gerisinde bulunan Barcelona, Espanyol’un gerisinde bulunurken, 45’te Messi tıpkı Maradona’nın İngiltere filelerini havalandırdığı gibi elle gol atarak beraberliği sağladı. Müthiş bir performans sergileyen Arjantinli yıldız, ikinci yarıda Katalan ekibini öne geçiren sayıyı kaydeden isimdi... Ancak 89’da sahneye çıkan Raul Tamudo, Katalan ekibinin hayallerini yıktı. Aynı dakikada Real Madrid, Zaragoza karşısında 2-1 gerideyken Ruud van Nistelrooy beraberliği sağladı ve belki de şampiyonluğu getiren oyuncu oldu.

Fenerbahçe’ye transfer olan Roberto Carlos da 90 dakika forma giydi ancak büyük varlık gösteremedi. İspanya Ligi’nde bitime bir hafta kala ikili averajla Real Madrid önde yer alırken, son şampiyon Barcelona üst üste yaşanan kayıplara karşın büyük fırsat yitirdi.




YORUMLAR 8
  • Mehmet Yeşilyurt 16 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten elleymiş. ama hakkını vermiş yani ilk izlediğimde nerdeyse ne eli ya kafayla atmış diyecektim yani hakemlerde de çok zuç aramamak lazım bence.iyi bi hinlik yapıp eliyle kafasını karıştırmış orda iyice.
    Cevapla
  • salih BAYRAKTAR 16 yıl önce Şikayet Et
    türk hakemleri. bizde olsa hakemin kafası gitmişti ama bakın her yerde oluyormus demek ki?
    Cevapla
  • hayati yaşar 16 yıl önce Şikayet Et
    elle gol. bi arjantinliler bide fenerliler, arasıra futbolu voleybolla karıştırıyolar galiba :D
    Cevapla
  • haluk tarım 16 yıl önce Şikayet Et
    . ee allah yanına bırakmadı işte.90.dk golü yedi şampiyonluk gitti. Herşey Adaletlidir.
    Cevapla
  • ciminli yakup 16 yıl önce Şikayet Et
    Golü attı peki ya sonra. Messi haksız yere bir gol attı ve karşı takımın hakkını yedi. Bu gole çok sevinen barcelona lı oyuncular maçın son saniyelerinde yedikleri gol ve real madrid in attığı gol ile bu haksız golün cezasını çok acı bir şekilde çektiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle