Bağımsız adaya bıçaklı saldırı

Ankaralı Namık adıyla tanınan ve Ankara'dan bağımsız milletvekili adayı olan ünlü türkücü Namık Uğurlu, seçim bürosunda bıçaklı saldırıya uğradı.

Bağımsız adaya bıçaklı saldırı
Bağımsız adaya bıçaklı saldırı
GİRİŞ 17.07.2007 23:00 GÜNCELLEME 17.07.2007 23:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bacağından bıçaklanan sanatçı, kanlar içinde yattığı sedye üzerinde iddialı açıklamalar yaparak, 'Akan kan halkın kanıdır. Onu yerde bırakmamak için seçime gireceğim' dedi.

Son günlerde ismi sık sık asayiş olaylarına karışan Namık Uğurlu, seçim çalışmalarını yürüttüğü İzmir Caddesi'ndeki seçim bürosunda bıçaklı saldırıya uğradı. Sol bacağından bıçaklanan Uğurlu, ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kanlar içinde sedyede yatan Namık Uğurlu, bir taraftan polise ifade verirken, bir yandan da iddialı açıklamalar yaptı. Uğurlu, bir dükkan meselesi yüzünden bıçaklandığını belirterek, kendisini 20 gündür yanında bulunan Osman Dadaş isimli kişinin bıçakladığını iddia etti.

Dadaş'ın 'Bugün hesaplaşmaya geldik' diyerek kendisine silah çektiğini anlatan Uğurlu, kendisine 'Alacağım yok' şeklinde kağıt imzalatmaya çalışıldığını ve telefona sesinin kaydedilmek istendiğini söyledi. Dadaş'ın eline vurarak silahı yere düşürdüğünü ifade eden Uğurlu, saldırganın kendisini bacağından bıçaklayarak kaçtığını belirtti.

Saldırının seçimlere yönelik olduğunu öne süren Uğurlu, son dönemde 11 aracının parçalandığını, 3 aracının kurşunlandığını, 26 aracının parka çekildiğini, menajerinin arabasında kokain yakalattığını, son bir ay içinde 39 kez ifade verdiğini söyledi. Tüm bu saldırılara rağmen seçime girmekte kararlı olduğunu kaydeden sanatçı, 'Halk bizi bu yere getirdi. Akan kan halkın kanıdır. Onu yerde bırakmamak için seçime gireceğim' diye konuştu.

Başbakanlığa aday olduğunu söyleyen Ankaralı Namık, tek ayakla da olsa başbakan olmak için yürüyeceğini, garibanlar için mücadele edeceğini ifade etti.
Bu arada, Numune Hastanesi bahçesinde sedye üzerinde yatan Ankaralı Namık'a hastane önünde bekleyen vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Uğurlu, ifadesini hastane bahçesinde verdikten sonra tedavi için hastaneye girdi.

YORUMLAR 5
  • cagdas turkoglu 16 yıl önce Şikayet Et
    Nicin mi DTP?. Cunku kendi asayisini saglayan canini malini koruyan polisve askerine dahi kursun atarlar,teroristleri tesvik icin destek icin ziyaret ederler... Lutfen kurt kardeslerimize sesleniyorum,bunlara oy vermeyin,mitinglerine kimleri hangi ulkeleri cagriyorlar? Musluman muslumani sevmedikce iman etmis sayilmaz. Sakin korkmayin oy vermeyinki iflahlari sokulsun,destek gormezlerse biterler.. Allah hepimize hakiki iman versin ve hayirlisini versin
    Cevapla
  • cagdas turkoglu 16 yıl önce Şikayet Et
    DTP. Bagimsiz adaylari saldiri oluyorsa bunun sebebi DTP dir.
    Cevapla
  • emir alp 16 yıl önce Şikayet Et
    . Belden aşağı şarkılarınıda sevmemiştim senin o saçma sapan hareketlerinide. ne işin var kardeşim senin siyasetin içinde. Bu millet ne çektiyse senin gibi siyasetten anlamayanlardan çekti zaten
    Cevapla
  • ahmet kurt 16 yıl önce Şikayet Et
    türk siyaseti. işte bizim siyasetimiz bu kadar rezil birşey seçimlerde daha cokoy alabilmek için adamlar sarkıcı türkücü topluyo onlara karsı olanlarda bunu fırsat bilip ortalıgı karıstıyorlar daha temiz bir siyasetli gunler umuduyla...
    Cevapla
  • Ahmet Çapar 16 yıl önce Şikayet Et
    Reklam. Reklam kokan hareketler bunlar Namık. Boşuna çizdirtme bir taraflarını. Geçmiş olsun da sana bizden oy yok. Zaten Ankara\'da oy kullanmayacağım ama olsa bile sana vermezdim. Arabadaki 5 ve evdeki 15\'ten toplam 20 oy zor toplarsın sen. Yine de Allah acil şifalar versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu