Genç Parti'nin Nevşehir zübükleri

Nevşehir’de, GP İl Başkanı ile birinci ve ikinci sıra milletvekili adayları, kentte çeşitli kişi ve esnafa yaklaşık 25 bin YTL borçlanarak ortadan kayboldu.

Genç Parti'nin Nevşehir zübükleri
Genç Parti'nin Nevşehir zübükleri
GİRİŞ 18.07.2007 19:00 GÜNCELLEME 18.07.2007 19:00
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Seçim çalışmalarını bir ay önce başlatan GP Nevşehir İl Örgütü, eski PTT arkasındaki bir evi parti merkezi haline getirdi. Bir kahvehaneyi de seçim bürosu olarak kullanan parti yetkilileri, sürekli borçlanarak aldıkları mal ve hizmetlerin bedelini ödemedi.

Parti bürosunun döşenmesinin yanı sıra, çeşitli harcamalar için de 25 bin YTL’ye yakın borçlanan ve Nevşehir’i terkeden GP İl Başkanı Murat Biçer'in cep telefonuna da ulaşılamıyor.

Partinin bürosu alacaklıların akınına uğruyor. Kayda değer eşyaların satıldığı öne sürülen parti binasında, muhatap olarak sadece 3'üncü sıra milletvekili adayı Alattin Sarıtaş bulunuyor.

Milliyet

YORUMLAR 33
  • muslums27 16 yıl önce Şikayet Et
    \"mazot 1 ytl olacak\" doğru . Şimdi anladımki mazot 1 ytl olacak derken adamlar doğru söylüyormuş.Tabii adamlar eğitimli yahu.Hocaları cem uzan.Milleti bu hızla çarpmaya devam ederlerse neden olmasın değilmi? Üstelik çarpılmaya hazır %6 gibi bir kesim varken.
    Cevapla
  • Klavyetör Yorumcu 16 yıl önce Şikayet Et
    Millet Bangır Bangır Bağırıyor Duyan Yok. Nuh Gönültaş yazdı UZAN \'ın ne yapabileceği ile ilgili senaryoyu. Başbakan her mitingde bangır bangır bağırdı bunlar dolandırıcı,hortumcu diye. Adamlar resmen ülkeyi söğüşlemek için gelmeye çalışıyorlar.. Hala GENÇ PARTİ \'ye OY VERMEK iteyen var mı? Nevşehirde varmış... Heheee onlarıda dolandırmışlar... Uyumayın vatandaş uyanık olun...
    Cevapla
  • Selçuk Albayrak 16 yıl önce Şikayet Et
    . gece gece hiç gülesim yoktu ya:D adamların dini imanı hortumculuk yüzsüz herif bide çıkmış utanmadan milletten oy istiyor yüzüde nasıl tutuyorsa...
    Cevapla
  • Faruk YILMAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    . paralari alip MEHAPLILARIN yanina aleme gitmislerdir.he he.
    Cevapla
  • mustafa tuğyan 16 yıl önce Şikayet Et
    Devam Devam.... Karalamaya çamur atmaya devam edin... Siz Ancak Kuran Kursu Yıkan, Kiliseleri onaran, Ülkenin Kar Elde Eden Kurumlarını Gavurlara Satan İnsan Kılığına Girmişlere Oy verin... İstediğiniz Kadar Karalayın, Çamur Atın... Nevşehirdekiler Gerçekleri Biliyor... Nevşehirde Olmayan GPlilerde bunun diğer haberler gibi yalan olduğunu biliyor... Barajın Çok Üstünde Olduğumuz İçin Bu Haberler Normaldir... Saldırın Saldırın Oylarımız Artsın... 22 Temmuz Saat 22.00 Ezilenler İktidar Olacak!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber