İğrenç ilişkiler, iğrenç talimatlar!

Operasyon genişliyor. Telefon kayıtlarında 'AKP'yi bitirmek için elinizden geleni yapın' diyen vatanseverden 'Askerlerim emrinde' diyen subaya kadar bakın neler var:

İğrenç ilişkiler, iğrenç talimatlar!
İğrenç ilişkiler, iğrenç talimatlar!
GİRİŞ 20.07.2007 09:00 GÜNCELLEME 20.07.2007 09:00
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Başkent polisinin 'Vatanseverler' grubuna karşı başlattığı 'Girdap' operasyonu bazı askerlere uzandı. Ankara'daki karargahlardan birinde görevli olduğu belirtilen istihbaratçı binbaşı S.K.'nın operasyonda tutuklanan Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Cinali'ye telefonda 'reis' diye hitap edip 'Askerlerim senin emrinde' dediği ortaya çıktı.


Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi Derneği Yönetim Kurulu ve üyelerine yönelik düzenlediği operasyon kapsamında ikinci Yeşil olarak nitelendirilen ve evinde el bombası çıkan Ahmet Cinali'nin telefon konuşmalarında ilginç bağlantılar olduğunu tespit etti.

PAŞA'DAN ÖZEL İSTEK


Polis, Cinali'nin, Şemdinli olaylarında Van Asayiş Kolordu Komutanı olan Korgeneral Selahattin Uğurlu ile de yakın dost olduğunu iddia ediyor. Polis, Cinali'nin, Şemdinli iddianamesinde görevini kötüye kullandığı iddia edilen Uğurlu'dan özel isteklerde bulunduğunu, ikilinin Mersin'de buluştuğunu öne sürüyor. Şu anda Harp Akademileri Komutan Yardımcısı olan Uğurlu'nun hangi konularda yardım ettiği ise bilinmiyor.


'Selahattin Paşa şimdi arkadaşlarla beraber'


Cinali'nin Ali Kaya isimli bir kişiyle konuşma kaydında, Ordu'da 30 Temmuz 'daki fındık mitingi için adam topladığı belirlendi. Cinali, 'AKP'yi bitirmek için elinizden geleni yapın' diyor:


Cinali: Türkiye'nin dört bir yanından adam getireceğim.
Kaya: Selahattin Paşa'yı ara.
Cinali: Aradım. Kıyamet koptu. Herkese fırça var.
Kaya: Bizim Van'da arkadaşlar var.
Cinali: Ne gerekiyorsa yaptırayım. Söz, kim, nedir. Alay komutanı arkadaşım, asayiş komutanı gardaşımız.
Kaya: Selahattin Paşa şimdi Hakkari, Van'daki bizim arkadaşlarla beraber, bazı işler oluyor onları halleder.

 

Artık patlatalım vur de vuralım

 


İKİLİNİN 17 Eylül 2006'daki telefon görüşmesi kayıtları.
Cinali: Her şey çok güzel. Çok yakında her şey on üzerinden on olacak.
S.K. : Artık patlatalım. Ben ve adamlarım emrindeyiz, vur de vuralım.
Cinali: Güzel olacak
S.K. :
Seni seviyorum, ellerinden öpüyorum.
Cinali: Sağol, şu bizim Bülent'i bul.
S.K. : Karışık işlere girmiş.
Cinali: Pisliğe karışmış.

 

(Sabah)

YORUMLAR 73
  • suleyman d 16 yıl önce Şikayet Et
    şimdi anlaşılıyor terör ve kapkaçın,cinayetlerin neden arttığı.Hükümet köpekleri salıp taşları bağlamaya vermiş tüm enerjisini !. İstanbul’un bazı mahallelerine belediye otobüsleri giremez olmuş Vatandaşı çantası ile sürükleyip arabaların altında eziyor kapkaççılar İçişleri bakanlığı tüm enerjisini vatanseverleri tasfiye etmeye adamış ! Bunlar kimler ? Devletin güvenliğini bir zaman yürüten emekli ya da hala aktif asker ve polisler ! Terörün azdığı dönemde Teröristle değil de Hataları olsa da asker yada emniyetle uğraşmak Onların tepesinde Demokles kılıcı asmak kime yarar? yukarıdaki konuşmada suç nerede ?
    Cevapla
  • kadir öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kadarına da Pes Doğrusu!. Herşey açıkca ortada,bunların makine kimya endüstrisi imali mühimmatı herhalde marketlerden almadılar.Türk siyaset tarihinin hiçbir döneminde asker bu kadar karanlık ilişkilere girmemişti.Genelkurmay başkanlığının konu hakında süratle işlem yapıp en kısa zamanda millete bilgi verme zorunluluğu vardır!Böyle karanlık ilişkilere girmiş askerler süratle temizlenmeli Türk Silahlı Kuvvetleri daha fazla zan altında bırakılmamalıdır!
    Cevapla
  • sezai yıldız 16 yıl önce Şikayet Et
    ŞÜPHELENİRİM. Hepsi yalan ve iftira kampanyasının kara- lama ürünü olan bu söylemler bizi rencide etmiştir.Asla kata böyle bir olay olma- mıştır.Bunları çıkaranların Türklüğünden şüphe ederiz.Bu şahıslar ve mekanlar tamamen hayal ürünüdür.Türk Silahlı Kuvvetlerini karalama kampanyasının bir parçasıdır bunlar.Uykuda olması gereken çocuklar hadi yatağa.Siz daha küçüksünüz bu işlerden anla- mazsınız.
    Cevapla
  • Emir Muhammed 16 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar vatansever degil PATRİOT... Yani amerikan malı vatansever. Amerikanın artıkları,dölleri.ulusalcılıgın temeli amerikancılık.MHP ne kadar konusursa konussun,ulusalcı ayaklara yatsın,Derwich amerikan valisini getirip Türkiyemizin ekonomisini teslim etmiş kişiler çıkıp ne yüzle oy istiyor anlamıyorum,onları anlıyorum da oyunu hala ona vereni anlamıyorum. 1 sayfalık kagıdı imzaladım sanıp ekindeki 16 sayfayı göremeyecek kadar aciz bir bahçeliye devleti nasıl ne hakla devleti emanet edeceksiniz,hangi akılla.hepsi PATRİOT american vatansever
    Cevapla
  • Ahmet Altındiş 16 yıl önce Şikayet Et
    Gül Sevgili Receb Abim. Yakında everestin zirvesinide İNŞAALLAH CC MİLLETÇE İZLEYECEĞİZ AMİN.Tabiki çok derin buzdağının dibinide.Anıtkabre yürüyenler artık neyi şikayet edeceksiniz ha!Rezillikleriniz içinde yürüseniz ya.Artık kodlarınız çözüldü laik antilaik irtica kürtçülük pkk gibi senaryolar sunni gündemleriniz arakasındaki gerçekleri bilmeyen kalmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı