İngiltere bu hırsızı konuşuyor

Satıcı hergün dükkanından bir paket cips eksildiğini fark etti. Sonunda kameraya takılan gizemli hırsızı görenler gülmekten kırıldı! Hırsızın alışkanlık haline getirdiği tercihi bakın ne?

İngiltere bu hırsızı konuşuyor
İngiltere bu hırsızı konuşuyor
GİRİŞ 24.07.2007 14:38 GÜNCELLEME 24.07.2007 14:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İngiltere, Aberdeen’deki bir dükkana musallat olan hırsız hergün 1 paket peynirli cips çalıyordu. İçeride hiç müşterinin kalmadığı bir anda içeriye dalan martı kendisini ele verdi: gizemli hırsız oydu!

RS McColl adlı dükkanda çalışan tezgahtar Sriaram Nagarajan içeride hiç kimsenin kalmadığı bir anı kollayan hırsız martının kapıyı açık bulduğu zaman dükkana girerek 1 paket cips çaldığını belirtti. Görenleri şaşkına çeviren ‘hırsız’ın peynirli cipsi tercih ettiğini ve her seferinde o türden 1 paket çaldığını söyleyen Nagarajan sözlerine şöyle devam etti: ‘Görenleri büyülüyor! Sadece içinde peynirli cips olan paketleri çalıyor. Gözümle görmesem böyle bir şeyin olacağına inanmazdım! Şöhreti gün geçtikçe artıyor. İnsanlar çalması için ona paket paket cips alıyor’.




YORUMLAR 5
  • selim TELLi 16 yıl önce Şikayet Et
    ilginçç. Allahtan bu olay Türkiyede gerçekleşmedi,hükümet kuşları aç bıraktı hırsız olmalarına sebep oldu ve suç oranı arttı diye yaygara çıkartacaklardı...
    Cevapla
  • şükrü poscu 16 yıl önce Şikayet Et
    :D. enteresan bişi yaa tam komedi... burda olsa ben hergün cipsin büyük boyunu koyardım kapının önüne oda o hayvanın kısmeti hırsızlık değil bence... çok güzel bişiii yaa
    Cevapla
  • Ramazan Hizan 16 yıl önce Şikayet Et
    Afiyet,şeker,bal,kaymak olsun :)).
    Cevapla
  • Mehmet Avcı 16 yıl önce Şikayet Et
    düşünen bir insan için ibretlik bir olay bence....
    Cevapla
  • AmiiD 16 yıl önce Şikayet Et
    Aboww. ALLAH Neler Yaratıyo:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!