Ve Mehmetçik Kuzey Irak'a girdi...

TSK Kuzey Irak'a yönelik ilk sınır ötesi operasyonu gerçekleştirdi. Genelkurmay operasyon ilişkin açıklamasında, 'İhtiyaç olursa diğer unsurlarla da müdahale edilecek' dedi

Ve Mehmetçik Kuzey Irak'a girdi...
Ve Mehmetçik Kuzey Irak'a girdi...
GİRİŞ 01.12.2007 15:55 GÜNCELLEME 01.12.2007 15:55
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Kuzey Irak'ta varlığı tespit edilen 50 -60 kişilik bir gruba yönelik askeri operasyon düzenlendi..

'Genelkurmay'ın web sitesinden resmi olarak açıklanan oprasyon için şöyle denildi:

01 Aralık 2007 günü istihbari çalışmalar kapsamında, Hakkari ili Çukurca ilçesinin güneydoğusunda Irak hudutları içinde, 50-60 kişilik bir PKK'lı terörist grup tespit edilmiştir.

Söz konusu teröristler üzerine, bölgeye yakın durumda bulunan ateş destek vasıtaları ile yoğun bir uygulama yapılmıştır. Uygulama sonucunda terörist grubun önemli ölçüde zayiat verdiği, teknik vasıtalarla tespit edilmiştir.

Bölgeye ihtiyaç duyulduğunda diğer unsurlarla da müdahale edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

Haber 7

YORUMLAR 71
  • bin bir ladin 16 yıl önce Şikayet Et
    Kimseyi bulamayacak zaten. Baskın mı davul zurna ile yapılır. Düğün alayımı böyle davul zurna ile girer. bizimkiler aklınca ben kamuoyunu tatmin etmek için üstüne gelecem haberin olsun gazeteleri iyi oku Tv leri iyi takip et karşılaşmayalım danışıklı döğüş değilse bunun altında ihanet aranır.PKK hiç bir zaman bitmez aksine daha fazla idolleşecek.üst kadro çoktan kaçtı robotların adını bilmeye gerek yok Anadoluda aday çok ölenin yerine bir başkalarını bulurlar kadrolar kahraman olup.cahil adaylar aleve giden kelebek olacak.
    Cevapla
  • abdullah koca 16 yıl önce Şikayet Et
    demek yaşın 16,,askere gitmek istiyorsun. sana ne aslanım askerlikten vatan kurtarmaktan falan...aç televoleni izle..hatta açalım paparazziyi beraber seyredelim.hangi yeni manken türemiş bakalım beraber.vatanın yarısını haritalarda bölmüşler, israil ,amerika ve işbirlikçi malum iç ve dış güçlere sömürge olmuşuz,kartel denilen aaadi medya yayınlarıyla çoluk çocuğumuzu gençlerimizi zehirlemiş ve modernleştirmiş!!! bize ne...amaaan takma kafana boşveeer.büyükler halleder.
    Cevapla
  • mehmet taşdemir 16 yıl önce Şikayet Et
    mesomeso\'ya. bu güne kadar pkk vahşetine kaç can verdiğimizi, pkk nın ateist bir örgüt olduğunu, ALLAH (cc)\'ın kafirlerle savaşmamız konusunda emir verdiğini de göz önünde bulundurursak bu yorumunun ne kadar boş olduğu anlaşılır kardeşim
    Cevapla
  • Aydan Öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    Mesomeso rumuzlu sahsa. Bizim kendimizi kimseye karsi hakli gösterme zorunlulugumuz olamaz. tek zorunlulugumuz nefs-i müdefa hakkimizdir. Coni gelsin, nükleer silah uydurmasiyla, ali-cengiz oyunlariyla yanibasimizda ülkeleri isgal etsin, biz her gün kayiplar verirken birilerine kendimizi hakli göstermeye ugrasalim. ve bu süre icinde canilerin kimi ininde kimi cininde ara ki bulasin. Bu is cok uzatildi. haber vermeden vurup SONRA aciklama yapmaliydik. Biz neredeyse yalvardik \"kac ne olsun yoksa vuracagim\" diye. AKP hatali.
    Cevapla
  • Akın ÇAĞRICI 16 yıl önce Şikayet Et
    Anti AKAPE\'ciler lütfen haberleri veya gündemi dikkatli TAKİP EDELİM!(;. Arkadaşlar gerizekalı elbiselerimizi çıkartalım lütfen anlık istihbarattan söz ediliyor ve neticesinde bu ve benzeri operasyonların düzenleneceğinden. Öyle; \"kimse yok, bomboş arazi neyine giriyoruz felan demesin lütfen((;
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı