Halil İbrahim Kuzucu ölü getirilmiş

Alsancak Özel Altınordu Tıp Merkezi Başhekimi Operatör Doktor Ruşen Aydın, 2.28 metrelik eski milli basketbolcu Halil İbrahim Kuzucu'nun hastaneye ölü duhul olarak getirildiğini söyledi.

Halil İbrahim Kuzucu ölü getirilmiş
Halil İbrahim Kuzucu ölü getirilmiş
GİRİŞ 13.12.2007 21:01 GÜNCELLEME 13.12.2007 21:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kuzucu'nun bugün saat 14.20 sıralarında hastaneye kaldırıldığını belirten Aydın, 'İşyerinde birden fenaşarak düşmüş. Kalp krizi olduğunu tahmin ediyoruz. Bize getirdiklerinde hayati fonksiyonlarını kaybetmişti. Maalesef kaybettik.' dedi. Boy, kilo gibi faktörlerin bu tür olaylarda risk faktörü oluşturduğunu belirten Aydın, 'Zaten kendisi ritim bozukluğu sebebiyle uzun süredir tedavi görüyormuş. Otopsi yapılmayacak, adli hekimler tarafından sadece bir değerlendirmesi yapılacak.' diye konuştu. Operatör doktor Ruşen Aydın, ailesinin Ankara'dan yola çıkarak İzmir'e doğru geldiğini ifade etti.

Halil İbrahim Kuzucu'nun Alsancak 1. Kordon'daki 'Halil İbo Konya Etli Ekmek Tandır' isimli işyeri, vefat haberinden sonra hizmet vermeyi durdurdu. İşyerini açık tutan çalışanlar, ziyaretçilerin taziyelerini kabul ediyor. Derviş Tanyıldızı isimli işyeri çalışanı, İzmir'deki dükkanın 1.5 ay önce hizmet vermeye başladığını, resmi açılışının yaklaşık 10 gün önce yapıldığını belirtti. Halil İbrahim Kuzucu'nun Ankara'daki 2 restorandan sonra 3'üncü şubeyi İzmir'de açtığını ifade eden Tanyıldızı, işler çok iyi gititiği için şube sayısını çoğaltmayı düşündüklerini kaydetti. Kuzucu'nun yeni açıldığı için bir süredir İzmir'deki işletmenin başında durduğunu söyledi.


İLGİLİ HABER
Türkiye en uzun boylu adamını kaybetti

YORUMLAR 4
  • ERSİN EMİR 16 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. kıvırcık saçlı bir adam vardı yanında sarıyer balık tutma festivalinde program yapıyolardı yanına gitmeye sıkılmıştım anladı herhalde gel genç dedi nasılsın beni o gün çok sevindirmiştin halil abi Allah (cc) de seni cennetler sevindirsin biz seni çok sevmiştik mekanın cennet olsun...
    Cevapla
  • harun soran 16 yıl önce Şikayet Et
    . mekanı cennet olsun.ALLAH(C.C)rahmet eylesin.amin
    Cevapla
  • kamil kurt 16 yıl önce Şikayet Et
    :\'(. Biz seni güleryüzün temiz kalbinle tandık abi Allah gnahlarını affeylesin yerin yurdun mekanın cennet olsun,Mezarın cennetten bir bahçe olsun inşallah EL Fatiha
    Cevapla
  • Bekir Özeren 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. . ailesine ve sevenlerine taziyelerimi bildiririm.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada