MHP’den kovulan İmam konuştu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından partiden kovulduğu iddia edilen imam Mehmet Demirdelen, kovulduğu iddialarını yalanladı. İmam Demirdelen bakın neler söyledi:

MHP’den kovulan İmam konuştu!
MHP’den kovulan İmam konuştu!
GİRİŞ 03.01.2008 11:15 GÜNCELLEME 11.09.2017 16:29
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 'Cuma namazına üç kere üst üste gelmeyenin eli bile sıkılmaz' dediği gerekçesiyle, Genel Merkezdeki mescidin imamlığından kovduğu, İmam Mehmet Demirdelen, hakkındaki yaka paça kovuldu iddialarını yalanladı. 

Demirdelen'e göre, bahsi geçen olayı köşesinde yazan Yeni Çağ yazarı Sebahattin Önkibar olayı bir hayli fazla abartmış.

Hürriyet Gazetesi'ndeki habere göre, İki-üç gün sonra Ankara'ya dönünce bir açıklama yapacağını belirten imam Demirdelen, 'Yaka-paça partiden atıldığım doğru değil. Biraz fazla şişirilmiş. Ben, 'Üç gün üç kere cuma namazına gelmeyenin eli bile sıkılmaz' demedim. Konuyu kapatalı 1.5 yıl oldu. Ben garip hocayım, ne haddime Devlet Bahçeli ile uğraşmak. Sayın Bahçeli'ye de bir kırgınlığım yok' diye konuştu.

SARMAŞ DOLAŞIZ

“Biz Bahçeli ile sarmaş dolaşız' diyen Demirdelen, konuyu gündeme getiren Yeni Çağ Gazetesi yazarı Sebahattin Önkibar'ı da 'biraz işgüzarlık etmiş' diyerek eleştiriyor. 'Beni siyasi kavgaya alet etmek istiyorlar' diyen Demirdelen, MHP Genel Merkezi mescidinde imamlığı bırakmasından sonra BBP'ye geçmesiyle ilgili olarak ise,'Orada da tanıdığım bildiğim arkadaşlarım var. Biraz da onlarla birlikte olayım istedim' dedi.

MHP: İFTİRA

Konuyla ilgili MHP kanadından yapılan açıklamada ise, bu olayın tamamen iftira olduğu belirtiliyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, iddialarla ilgili şunları söyledi:

'Mescitte cuma namazlarını Diyanet İşleri'nin görevlendireceği bir imamın kıldırmasının daha doğru olacağını düşündük. Demirdelen Hoca'yı Genel Başkan Bahçeli'nin çağırması ve yaka paça getirilmesi gibi bir durum da kesinlikle söz konusu değil. Bu iddialar bir iftiradır'

Not: Yaşandığı iddia edilen olayı gündeme getiren Yeni Çağ yazarı Sebahattin Önkibar'la yaptığımız görüşmeyi  az sonra yayınlayacağız...

- İmam Mehmet Demirdelen'in sözlerini değerlendiren Önkibar konuyla ilgili Haber 7'ye çok çarpıcı açıklamalar yaptı... 

Haber 7

 

 

 

 

 

 

 

İLİŞKİLİ HABER

 

Kovulan imam tehdit mi edildi?
Bahçeli tarafından MHP'deki imamlık görevinden kovulduğunu yalanlayan İmam Demirdelen’in sözlerini değerlendiren Sebahattin Önkibar'dan çarpıcı açıklamalar:

 

 

 

 

 

YORUMLAR 45
  • TURKCE_DUSUN_TURKCE YAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    ŞECAAT ARZEDELİM. mirza kardeş bu kelimeyi iyiki biryerden kopyalamışsın,yazılarına baktıımda iki cümleyi kuramıyorsun vede onun yarısıda gülücükten ibaret.Yeniçağda kim Önkibara iş vermiş,Yeniçağ kimin yayın kuruluşudur MHP.ile bağı nedir,bilmiyorsan sor be kardeşim,ben sana diyeyim,yeniçağ MHP.ye ve özelliklede Bahçeliye muhalif bir yayın kuruluşudur,aynen dediğine katılıyorum şecaat arzederken,şirkatini söylemişsin.
    Cevapla
  • halil ibrahim 16 yıl önce Şikayet Et
    mirza cevap sanadır. yeniçağ gazetesinin mhp ile zerre kadar ilgisi yoktur.hatta yeniçağ gazetesi Devlet Bahçeli\'ye muhaliftir ve bütün muhalifler de genelde bu çatı altında birleşir.dolayısıyla orada bulunan yazarlar mhpyi bağlamaz... peki seni ikna edebilecekmiyiz bunları söylerken?edemeyeceğiz çünkü ne yazık ki anlatabileceklerimiz karşımızdakinin anlamak istediği kadar.peki biz niye buraya yazıyoruz?gerçekleri öğrenmek isteyen okurların kafasını bulandırma diye
    Cevapla
  • TURKCE_DUSUN_TURKCE YAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    ÖNKİBAR. Burdaki yalakalar malzeme bulmuş gibi öyle sevidilerki yazık oldu,Önkibar geçen hafta tv.de açok oturumdaydı,orda bir itirafta bulundu,TGRT.haber müdürü iken Ankarada Enver Ören\'in iş takipçiliğini yaptığını söyledi,o anda gözümden düştüydü zaten,belliki kendine yeni görev verilmiş ,yakında bir yayın kuruluşunun başıan haber müdürü olursa kimse şaşarırmasın,burası Türkiye,o görev almış ifa etmeye çalışıyor,görevideMHP.Ülkücüler,Bahçeli\'ye çamur atmak onları yerel seçim öncesi yıpratmak.Bu numara sana büyük.
    Cevapla
  • Ahmet İncesu 16 yıl önce Şikayet Et
    Önkibar\'a güvenilmez. S. Önkibar kimdir? 28 şUbat\'ın destekleyicisi. Kesinlikle bu adama güvenmeyin.
    Cevapla
  • mehmet ince 16 yıl önce Şikayet Et
    bulmuşuz hikayeyi bırakırmıyız peşini. arkadaşlar işin şakası bahçeli cuma kılmış kılmamış o kendi bileceği bir iş.adamı tutupta zorla cumaları kıldıracak halimiz yok.baksanıza imam bile kıldıramamış.ama mhpliler başkalarının ufacık bir yanlışını bulsanız yerden yere vuruyorsunuz kendinize aynısı yapılmaya başlanınca başlıyorsunuz ciyaklamaya.biz bahçeli cuma kılıyormu kılmıyormu derken siz utanmasanız adamı teheccüde kaldıracaksınız.neymiş başkasına çamur atmayacakmışsınız yoksa aynı çamura kendiniz bulanırsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!