Kovulan imam tehdit mi edildi?

Bahçeli tarafından MHP'deki imamlık görevinden kovulduğunu yalanlayan İmam Demirdelen’in sözlerini değerlendiren Sebahattin Önkibar'dan çarpıcı açıklamalar:

Kovulan imam tehdit mi edildi?
Kovulan imam tehdit mi edildi?
GİRİŞ 03.01.2008 12:00 GÜNCELLEME 11.09.2017 16:27
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Ersin Çelik'in haberi...

MHP Genel Merkezi’ndeki imamlık görevinden yaka paça kovulduğunu yalanlayan, İmam Mehmet Demirdelen’in sözlerini HABER 7’ye değerlendiren Sebahattin Önkibar çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Yalan haber yazmadığını ve yaşanan hadiseyi İmam Mehmet Demirdelen'den duyduğu gibi yazdığını belirten Önkibar, Demirdelen'in yazıdan sonra gelen tepkilerden çok korktuğunu bu yüzden olayı inkâr ettiğini söyledi. 

'Yaka-paça partiden atıldığım doğru değil. Biraz fazla şişirilmiş. Ben, 'Üç gün üç kere cuma namazına gelmeyenin eli bile sıkılmaz' demedim. Konuyu kapatalı 1.5 yıl oldu. Ben garip hocayım, ne haddime Devlet Bahçeli ile uğraşmak. Sayın Bahçeli'ye de bir kırgınlığım yok' diyen Demirdelen'in sözlerine,  “Ben yalan haber yazmadım.' diye cevap veren Önkibar 'Yazımdan sonra birçok gazeteci benden, İmam Mehmet Demirdelen'in telefonunu istedi. Ben de verdim. Adamla konuşmasam, telefon numaralarını gazetecilere neden vereyim? Verir miyim?” diyen Önkibar, Mehmet Demirdelen’in Antalya’da yaşadığını söyledi.

Kendisi için 'biraz işgüzarlık etmiş' diyen Demirdelen'in ne söylediyse yazdığını ifade eden Sebahattin Önkibar, “ Yalan yazmış olsam, ‘el sıkışma olayını’ nerden nasıl uyduracağım. Yaka paça atıldı diye mizansen olur mu?” diye konuştu. 

İMAM ÇOK KORKMUŞTU!

Mehmet Demirdelen’in olayı inkâr etmesini, gelen tepkilerden çekinmesine bağlayan Önkibar, “Adam biraz korktu haliyle. Demirdelen yazıdan sonra beni aradı ve ‘Herkesin onu aradığını şimdi yapacağın. Beni mahvederler. Bu ne olacak. Zarar verirler bana’ diye serzenişte bulundu. Adam ürkmüş haliyle. Bayağı korkmuştu.” şeklinde konuştu.

MHP’LİLER DE ARADI

Kesinlikle yalan yanlış haber yazmadığını ısrarla söyleyen Önkibar yaşanan olayın MHP'de de bilindiğini ifade etti. “Ben gazeteciyim. Birinci ağızdan duyduğum bir hadiseyi, oturup yazdım. Bu olayı yazmadan önce bilenler de vardı.' diyen Önkibar son olarak şunları söyledi: 'Kovulma olayı basına yansıyınca, MHP tabanında ciddi bir hayal kırıklığı yarattı. Genel Başkan 7 senedir bir kere olsun Cuma namazına inmemiş. Bunu duyan teşkilatlar şaşkınlık içerisinde. Beni de arayanlar oldu. Onlar olaya siyasi olarak bakıyorlar. Ben gazeteciyim. Olayı birinci kaynağından dinledim ve yazdım.”

HABER 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLİŞKİLİ HABERLER

 

MHP’den kovulan İmam konuştu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından partiden kovulduğu iddia edilen imam Mehmet Demirdelen, kovulduğu iddialarını yalanladı. İmam Demirdelen bakın neler söyledi:

 

İmamı, MHP'den 'kovduran hadis'

'Cuma Namazına 3 kere üst üste gelmeyenin eli sıkılmamalıdır' sözleri nedeniyle Bahçeli tarafından MHP İmamlığından kovulan imam, bu yorumu neye dayanarak yaptı?

 

Bahçeli partinin imamını niye kovdu

MHP lideri Bahçeli'nin 7 senedir genel merkezin mescidinde imamlık yapan 70 yaşın-daki Mehmet Demirdelen'i yaka paça binadan kovdurduğu ortaya çıktı. Gerekçe hayli ilginç.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 44
  • Hacı Ahmet ALAGÖZ 16 yıl önce Şikayet Et
    ederler. tehtit etmeyecek zihniyet değiller. zaten ancak zorbalıktan anlarlar, fikir mücadelesine girebilecek beyinleri yok. bazı ezberledikler söylemler papağan gibi tekrar edip dururlar
    Cevapla
  • ERDEM ESİN 16 yıl önce Şikayet Et
    YUSUF KAÇAR, TEVATÜR. \'Adam 7 senedir Cumaya gitmiyor\'. Tevatür bu!Daha önce gitmiş mi bilen yok! Onu Cuma\'da görenler olmuş lafı, söylenirken bile savunma mekanizması kokuyor. Sen gördün mü hayır! Eee, İnönü GİBİ cUMALARI evde ve tek başına kılarsan(!) kimse görmez!:)
    Cevapla
  • halil ibrahim 16 yıl önce Şikayet Et
    eski mhpli?. eski mhpli olanları anlayabiliyorum.ama bu kişilerin akpye gitmesini anlamıyorum.bbpye gidebilir mesela ama akpye hele de geçen bir dönemden sonra hala giden ülkücü varsa artık onun ki eskilikten çok başbakanın değişimine benziyor.ayrıca Devlet Bey\'in çocuğu olmadığından dolayı laf söyleyenler aynı şeyleri Fethullah Gülene de söyleyebiliyorlarmı.samimi ve dürüst olun ya 2sine de söyleyin, ya Devlet Bey\'e laflarınızı geri alın.tıbbi nedenlerle çocuğu olmayıp burayı okuyanları da kırıyor bu çocuk meselesi
    Cevapla
  • TURKCE_DUSUN_TURKCE YAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    ESKİ ÜLKÜCÜ YENİ LİBOŞLAR. Ülkücü ülkücüdür,bu bir kumaştan elbise değildir,manevi elbisedir,ülkücünün eskisi olmaz,eğer sizler o davayı terkedip,ülkücülüğü bırakmışsanız ülkücü değilsinizdir,ben çok duyuyorum şu eski ülkücü,nasıl olabilir madem öyle çıkartın o ülkücü elbisesini birşey yazarken söylerken bir yere makama çıkarkan ,çıkar için eski ülkücülüğün arkasıan sığınmayın,kendinize yer edinmeye çalışıyorsanız,dürüst olun biz yeni liboşlardanız,biz yeni entellerdeniz,biz yeni düzen partisindeniz,biz semayenin esiriyiz deyin.
    Cevapla
  • E. Hünkar Yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    \" ESKİ \" MHP Lİ. eski: 1-mhp nin \"eski\" halini istiyoruz. 2-bu haliyle ben \"eski\" mhp liyim. 3-mhp bu haliyle \"eski\"di 4-ne zaman antalya milvetvekiline başörtüsünü açtırıp mecliste yemin ettirdiniz:ağlayarak ve küfrederek benim gibi bir sürü \"eski\" ülküdaş kitlesi oluşturdunuz. 5-çocuksuz ve evli olmayan sayın Bahçeli acaba \"eski\" mit elemanımı özet:benim gibi akp içinde yüzbinler var sesimize kulak verin \"eski\" mhp mizi geri istiyoruz:cuma namazı kılmasanız bile...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları