Veli Küçük'ün köy evine çifte baskın

Ümraniye'de ele geçirilen patlayıcılara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün Bilecik'teki köy evinde arama yapıldı.

Veli Küçük'ün köy evine çifte baskın
Veli Küçük'ün köy evine çifte baskın
GİRİŞ 22.01.2008 15:27 GÜNCELLEME 22.01.2008 15:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen patlayıcılara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Türkmen köyündeki evinde arama yapıldı.


Edinilen bilgiye göre, Ümraniye Çakmak Mahallesi Güngör Sokak'taki bir gecekonduda ele geçirilen el bombalar, TNT kalıpları ve fünyelere ilişkin İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yürütülen soruşturma kapsamında, Cumhuriyet Başsavcılığından alınan izinle Veli Küçük'ün zaman zaman kullandığı Türkmen köyündeki evinde arama yaptı.


Jandarmanın da hazır bulunduğu arama ve kontrollerde, Veli Küçük'ün ruhsatlı tabancasına ait mermiler, gazete kupürleri ve dergiler bulundu. Soruşturma kapsamında, Veli Küçük ile Kemal Kerinçsiz'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı

YORUMLAR 7
  • ataberk ulusoy 16 yıl önce Şikayet Et
    jandarmanın orda ne işi var!. Bu veli küçük denen adam jandarma komutanı varlığı kabul edilmeyen jitem(jandarma istihbarat)in kurucusu bir hafta önce dink cinayetinde jandarmanın o.s. yakalanmadan jandarmanın kullanılan silahın nerden alındığına kadar herşeyi bildiği ortaya çıktı.Jandarma bu baskına delilleri karatmak için gitmiştir ve görürsünüz 2 gün sonra küçük yine delil yetersizliğinde bırakılacak.
    Cevapla
  • turgut akagündüz 16 yıl önce Şikayet Et
    . veli küçük için bazı haber siteleri emekli tümgeneral bazı ları da emekli tuğgeneral diye yazıyor doğrusu hangisi acaba.Bunda dahi anlaşamayan haber siteleri acaba haberin kendisinde nasıl analaşcaklar merak ediyorum
    Cevapla
  • celal okur 16 yıl önce Şikayet Et
    yaş kararları. yaş uyduruk kaydırık konularla uğraşacağına bunlarla uğraşsın.şaibeli kişiler hem devletin hem de ordunun itibarını sarsıyor.komutanlarımız erdil,küçük gibilerin kendileri ile bir tutulmasını nasıl karşılıyorlar?neticede onlar da komutan.küçük ve boş şeyler yerine büyüklere bakın.
    Cevapla
  • Türker Öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    o da bizim çocuklardan!!!!!!!. Onu tanırım iyi biridir,bizim çocuklardan:))))Vatanın bölünmez bütünlüğü için çalışmıştır,tıpkı başbakana suikast hazırlığında olan Atabeyler çetesi gibi!!Sözde değil özde laik biridir.Veli küçüktür ama.....
    Cevapla
  • ERDEM ESİN 16 yıl önce Şikayet Et
    ASKER, EMEKLİ OLMAZ!. Asker, emekli olmaz diye bir söz vardır. Manasını şimdi daha iyi alıyorum. Emekli maaşı alır, işe gitmez ama emekli de olmaz. Ne yapar? Çete, mete! Anladın sen onu!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan emeklilerle ilgili önemli karar
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini