Okulda kezzaplı provokasyon

Mini etekli oldukları için şırınga ile bacaklarına yanıcı bir madde atıldığı iddia edilen öğrencisi B.S.Y bazı gazetelerde yapılan haberlerin kesinlikle yalan olduğunu söyledi.

Okulda kezzaplı provokasyon
Okulda kezzaplı provokasyon
GİRİŞ 14.02.2008 16:55 GÜNCELLEME 14.02.2008 16:55
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

ABDULLAH BİÇER'in haberi


Kızların bacaklarında yara oluşurken, eşkalleri belirlenen saldırganların yakalanmasına çalışılıyor.Olay, Anıt Mahallesi'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu'nun kapısı önündeki ilk olayda, 14 yaşındaki B.S.Y., sağ bacağında yanma hissedince okul yönetiminden yardım istedi. Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürülen B.'nin bacağına yakıcı ve yanıcı bir sıvı madde sıkıldığı belirlendi.


Bu olaydan yarım saat sonra ikinci şırıngalı saldırı olayı, Atatürk Bulvarı, Demokrasi Meydanı'nda bulunan Cengiz Topel Lisesi önünde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen 2 kişi, okul çıkışı kaldırımda yürüyen ve kısa etekli okul forması giydiği için laf attıkları 17 yaşındaki G.K.'ye arkasından yanaşarak, bacaklarına şırıngayla sıvı bir madde sıkıp kaçtı. Çorapları yanarak erimeye başlayan G.K. acılar içinde çığlık atarak olay yeri yakınındaki bir kuaföre sığınarak yardım istedi. Kuaförde bacaklarına su dökülen G.K. daha sonra götürüldüğü Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi edildi.


Öğrencilerin polise verdiği ifadelerinde, saldırıyı yapanların eşkallerinin aynı olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı da soruşturma başlattı.


Bu arada, sıvı maddenin belirlenebilmesi için öğrencilerin yanan çorapları incelenmek üzere Adana'daki Bölge Kriminal Polis Laboratuarı'na gönderildi.


Polis, eşkallerini belirlediği saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


İlköğretim 6. sınıf öğrencisi B.S.Y., olay sırasında ayağının önce kaşındığını sandığını ancak daha sonra acımaya başladığını belirterek, "Çorabım yırtılmış, mor lekeler oluşmuştu. Canım yanınca okul idaresine gittim. Annemi aradık geldi. Fen öğretmenimiz yaraya bakıp, asit olduğunu söyledi. Hastaneye gittik, pansuman yapıldı, bacağıma kezzap döküldüğü söylendi. Şimdi bacağımda yara var." dedi.

YORUMLAR 19
  • Ozan Üstün 16 yıl önce Şikayet Et
    ?. Birkaç gazete haberiyle daha kıyasladım. Ya yanlış bilgiler içeriyor ya da çok sığ bir haber. Biraz daha üstüne gidilmeli ve kanıtları biz okuyucuyulara sunmaları lazım. \"Mini etekli oldukları için şırınga ile bacaklarına yanıcı bir madde atıldığı iddia edilen öğrencisi B.S.Y bazı gazetelerde yapılan haberlerin kesinlikle yalan olduğunu söyledi.\" adlı ufak başlığı okuduktan sonra asıl haberi okuduğunuzda bunu anlayabilirsiniz. Saygılar..
    Cevapla
  • hasan polatkan 16 yıl önce Şikayet Et
    . arkadaşlar suçu biraz olsun kendimizde arasak hep birlikte ülkeyi kaosa değil feraha ulaştırırız.hangimiz düşünüyoruz bu ülke için neler yapıp yapmadığımızı...böle giderse milleti birbirine düşman edenler kazanacak...kusuru biraz da kendimizde arıyalım.yani her ebeveyn görevini iyi yapsa negençler serseri olur,ne de kızlar işi azıtırlar.yanlış anlaşılmasın bu kızlara demiyorum ama azıtanlar çokkkkkkkkkk
    Cevapla
  • mimaliekber 16 yıl önce Şikayet Et
    bu olaylari yapanlarda chp degilse bende o kezaptan ayagima degil basima istiyorum dokulmesini. ey cemmati muslim, (eger musluman olaniniz yoksa siz okumayin) bu olaylar kesinlikle milleti dinden sogutma, milletin gozunu korkutma olaylaridir.. ayni olaylar her ulkenin kendi ic islerindeki devlet siyasi gorus farkliligi, ve dinsel kavramlarin catismasinda olusan olaylarin benzeri.. herkes dikkatli olsun.. karalanmak istenen seyler daha fark edilen seyler haline hep gelir nedense..
    Cevapla
  • Hasan Gür 16 yıl önce Şikayet Et
    Ergenekon iş başında. 2009 da darbe için çalışmıyor muydu bu örgüt. Al sana işte. Yok kıblesiz namaz kılan, yok açık diye kezzap atan. Abi bu kaosçularda ne şeref var, ne de başka doğru bir haslet...
    Cevapla
  • ferhat çakmak 16 yıl önce Şikayet Et
    başlıyoruz.... artık güzel ülkemin geri zekalı provakotörleri mesailerine başladılar. bunların yayın organı hatta basın bültenleri gibi çalışan DOĞAN medya gurubuda manşetleri ve asparagaslarıda iş başında deymeyin benim ülkemin eylemlerine. daha neler göreceğimizi tahmin etmek zor bile değil sanki yaşamıştık bu sahneyi tadı var damaklarımda. daha biz \"BU YILDA HAC MEVSİMİ KURBAN BAYRAMINA DENK GELİYOR.\" manşetlerine oturup güleceğiz. bekleyin ÜLKEMİN PROVAKATÖRLERİ geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?