Bunlardan hangisi yalan söylüyor?

Milliyet, Tarkan Tevetoğlu ve Hülya Avşar’ın Başbakan’a tavır takındığını iddia etti. Hürriyet ise aynı haberi Avşar-Tarkan çekişmesi olarak verdi. Biri yalan yazıyor ama hangisi?

Bunlardan hangisi yalan söylüyor?
Bunlardan hangisi yalan söylüyor?
GİRİŞ 14.02.2008 17:19 GÜNCELLEME 14.02.2008 17:19
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Milliyet’in internet sitesinde bugün 'Tarkan ve Avşar’dan ilginç tavır', 'Başbakan’ın katıldığı törene gitmediler!'  başlığıyla verilen haberin detayında da 'Hülya Avşar ve Tarkan marka ödülünü almadı!’ başlığı kullanıldı.


Haberde, “Türk Patent Enstitüsünün '2007 Türk Patent Ödülleri', TPE Konferans salonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle sahiplerini buldu. Marka ödülüne layık görülen Hülya Avşar ve Tarkan törene katılmazken, ödüllerini almaya gelen de olmadı.” ifadelerine yer verildi.


Haberin sonunda Hülya Avşar ve Tarkan Tevetoğlu’nun mazeretleri nedeniyle ödül törenine katılmadıkları belirtildi.


Aynı haber Hürriyet’in internet sitesinde ise 'Haberi okudu geri döndü' başlığıyla verildi. Hürriyet haberde şu ifadeleri kullandı; “Türk Patent Enstitüsü'nün (TPE) bugün Hülya Avşar'a sunacağı 'Altın Marka' ödülünün, aslında daha önce Tarkan'a verilmesinin kararlaştırıldığı ortaya çıktı.  Bugün Hürriyet gazetesinde yayınlanan 'Aslında Ödül Tarkan’a verilecekti' başlıklı haberi Ankara’da okuyan Hülya Avşar, kendisine verilen 2007 Altın Marka Ödülünü almaktan vazgeçerek Ankara’dan İstanbul’a döndü.”


Doğan Grubu'nun iki gazetesinden biri, Tarkan ve Hülya Avşar'ın törene katılmaması 'İlginç tavır' olarak değerlendirildi. Tavrın Başbakan'a gösterildiği imasında bulunan Milliyet ancak haberin sonunda mazeret bildirdiklerini belitti.


Aynı haberi Hürriyet, kendi başarısı şeklinde sundu. Milliyet'in haberinden tamamen farklı haberde, ödülün önce Tarkan'a verilmesine Hülya Avşar'ın tepki gösterdiği belirtildi.


İki gazeteden biri okuyucularını yanıltan bilgilerle haberi sundu.

YORUMLAR 23
  • Ercan İNCE 16 yıl önce Şikayet Et
    reklamın iyisi .... bunlar medyanın güzide soytarıları ve malesef bunada sahip çıkanlar medyanın iki güzide soytarı gazeteleri. ve sonuç ortada iki hülya firikiki ikide tarkan bombası işte size haber.gündem şuanda türban ya hedef saptırmada olabilir.
    Cevapla
  • cripton ss 16 yıl önce Şikayet Et
    Hürriyetmi?. Haber7 anlamıyorum sizi. Hürriyetin haberini sorun yapmışsınız. Adamların işi yalan dolan bu millet zaten bunu biliyor ki hürriyetin verme dediğine vermiş oyunu el insaf.
    Cevapla
  • mesut ak 16 yıl önce Şikayet Et
    kartel. al birini vur öteki kartelciye .... bunlarda ancak böyle haber bulunur
    Cevapla
  • Mehmet Ali Karabulut 16 yıl önce Şikayet Et
    kampanya!... arkadaşlar çevrenize de söyleyin lütfen almayın bunların gazetelerini dergilerini girmeyin internet sitelerine...halkın sırtından para kazanıp halkın değerlerine savaş açmış resmen bu nankörler...
    Cevapla
  • turbison 16 yıl önce Şikayet Et
    bence. ikiside yalan söylüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?